Το ''Νησί'' θα δίνει πάσα στον Καλλίδη

Μάλιστα, ενόψει αυτής της Megaλης αλλαγής, απ ΄ότι μαθαίνουμε θα υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις όσο αφορά στο δυναμικό της εκπομπής προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ενώ θα εξετάζεται πολύ πιο προσεκτικά και η θεματολογία της, αλλά και οι γαστρονομικές προτάσεις που θα μας κάνει. Τα γυρίσματα δε του νέου κύκλου επεισοδίων σχεδιάζεται να ξεκινήσουν από τις 20 Γενάρη και μετά. 

Οταν ,λοιπόν, μάθαμε πως το «Food and the city» παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης του καναλιού και πάει στην βραδινή του ζώνη, το πρώτο ερώτημα που μας ήρθε στο μυαλό, ήταν το ποια μέρα φυσικά θα παίζει πλέον η συγκεκριμένη εκπομπή και ποια ώρα. 

Ετσι, ο κύβος ερρίφθη και ο Βασίλης Καλλίδης κερδίζει την πιο πλεονεκτική θέση στο βραδινό πρόγραμμα του Mega. Μία θέση που πιστέψτε με, πολλές εκπομπές και πολλοί παρουσιαστές λιγουρευόντουσαν απο την στιγμή που έριξε αυλαία το «Master Chef». Και αυτή η θέση δεν είναι άλλη, από την ζώνη 11.00 με 12.00 το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή, την ζώνη που παίρνει την πολυπόθητη τηλεοπτική πάσα από το «Νησί».

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr