Το Νησί έβαλε φωτιά!

Διαβάστε: Τι έδειξαν οι χθεσινές μετρήσεις τηλεθέασης

Η σειρά του MEGA έβαλε φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen φτάνοντας σε υψηλότατες τηλεθεάσεις. Δεν ήταν όμως το μοναδικό πρόγραμμα που έκανε τους τηλεθεατές να… καθηλωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, καθώς και η καθημερινή σειρά του καναλιού της Μεσογείων, «Η ζωή της άλλης», έκανε εξίσου υψηλές τηλεθεάσεις.
 
Πάμε να δούμε όμως, ανά ώρα, τι έγινε στη μάχη της τηλεθέασης στο χθεσινό prime time για να διαπιστώσουμε ποιοι έβαλαν φωτιά αλλά και ποιοι… πάγωσαν βλέποντας τα χαμηλά νούμερα στο ραβασάκι της Nielsen.
 
Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε άνετα στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 48,8. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι η καθημερινή σειρά του MEGA έφτασε μέχρι και 60 ενώ απέναντί της έπεσε… παγετός! Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντας μέσο όρο 9,5 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλε ο ALPHA κινήθηκε ακόμα πιο χαμηλά σημειώνοντας μέσο όρο 6,2.
 
Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» γέμισε ασφυκτικά από τους τηλεθεατές που έδωσαν στη σειρά μέσο όρο 50,2. Το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να… τιμήσει τον τίτλο του και να σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης αφού έκανε μέσο όρο 8,5 ενώ η ξένη ταινία «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» ολοκλήρωσαν την προβολή τους φέρνοντας στον ALPHA 6,3 μέσο όρο.
 
Όπως κάθε Δευτέρα όμως, την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι τηλεθεατές μετακομίζουν στον ΑΝΤ1 για να δουν «Ράδιο Αρβύλα». Η θεσσαλονικιώτικη παρέα κατάφερε να ανεβάσει τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης με μέσο όρο 26,3. Η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA σημείωσε μέσο όρο 24,5 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έφεραν 9,5 στον ALPHA.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς