To νέο πρόγραμμα της ΝOVA!

"Ζήσε με πάθος στη ΝΟVA"

Το νέο πρόγραμμα της NOVA στηρίζεται σε 4 βασικούς άξονες: τον αθλητισμό, την ενημέρωση, τον κινηματογράφο και την ψυχαγωγία.

Πάθος για sports

Ειδικότερα, με το πλέον πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, η Nova έρχεται να αγκαλιάσει το «Πάθος για Sports», μέσα από 7 αθλητικά κανάλια, 7.000 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, κάλυψη πάνω από 40 αθλημάτων και με 11 ζωντανές αθλητικές εκπομπές.

Κεντρικό ρόλο στο αθλητικό υπερθέαμα της Nova έχει το πρωτάθλημα της Superleague, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε, έως το καλοκαίρι του 2015, ο όμιλος Forthnet. Οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού επιστρέφουν μετά από μια δεκαετία στη Nova, ενώ όλα τα μεγάλα ντέρμπι της σεζόν θα μεταδοθούν σε High Definition ποιότητα.

Επιπλέον, η Nova θα μεταδίδει και φέτος σημαντικούς αγώνες του UEFA Champions League και UEFA Europa League, αλλά και τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως την αγγλική Premier League, το γαλλικό Championnat, το Κύπελλο Ιταλίας και το Κύπελλο Ισπανίας.

Αντίστοιχα, σημαντική θα είναι η προβολή και άλλων λαοφιλών αθλημάτων, όπως του μπάσκετ, με τη μετάδοση των σημαντικότερων αγώνων και της φετινής Euroleague, και φυσικά την κορύφωση της με την κάλυψη σε High Definition του Final Four της Κωνσταντινούπολης, από την ομάδα του Φίλιππου Συρίγου.

Για το Volley, η Nova έχει εξασφαλίσει την κάλυψη της Volleyleague, για την τριετία 2011-2014, με δύο σημαντικούς αγώνες, κάθε αγωνιστική, τα play offs και όλους τους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης.

Τέλος, και τα υπόλοιπα sports κατέχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών της Nova, με διοργανώσεις όπως το ΑΤP MASTERS 1000 & ATP WORLD TOUR FINALS, FORMULA 3 EUROSERIES, FIA GT1 WORLD CHAMPIONSHIP,
MAJOR LEAGUE BASEBALL, RUGBY 6 NATIONS CUP κ.λπ.

Πάθος για την ενημέρωση

Τα κανάλια Novasports με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα θα καλύπτουν, με 11 ζωντανές αθλητικές εκπομπές, όλη την αθλητική δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το πιο έμπειρο επιτελείο αθλητικών δημοσιογράφων, μέσα από υπερσύγχρονα στούντιο, με νέα σκηνικά και τεχνολογικές καινοτομίες (γραφικά, στατιστικά), θα μεταφέρουν στις οθόνες μας τον παλμό των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Ειδικότερα, η εκπομπές «Η ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, τα αθλητικά μαγκαζίνο «Ώρα 6» και «Ώρα 12», θα δίνουν τον καθημερινό παλμό των εξελίξεων, ενώ τα βράδια της Κυριακής η εκπομπή «Total Superleague» με τους 2 διάσημους Αντώνηδες, το δίδυμο Καρπετόπουλος-Πανούτσος, θα σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, που θα ανοίγει ο Δημήτρης Παπανικολάου, με την εκπομπή «Super Goal» κάθε Σάββατο.

Ειδικές εκπομπές θα υπάρχουν και για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, με το «Champions Live!», με τον Γιώργο Λιώρη να καλύπτει την αγωνιστική δράση του Champions League και την εκπομπή «Europa League live!», με τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Ηλία Βλάχο, να καλύπτουν τη δράση του Europa League.

Αντίστοιχα, η μεγάλη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, Euroleague, έχει την τιμητική της στη Nova, με την εκπομπή Super Euroleague και τους, πλέον, ειδικούς στο σχολιασμό, Γιώργο Συρίγο και Φίλιππο Συρίγο.

Επιπλέον, εξειδικευμένες εκπομπές θα υπάρχουν τόσο για το μπάσκετ, «Basket Time» με τον Νικήτα Αυγουλή, όσο και για το βόλεϊ , «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Τέλος, η εκπομπή «TODAY», μια καθημερινή εκπομπή, «Σαν Σήμερα», θα μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στις μεγάλες ώρες του αθλητισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πάθος παντού

Η Nova υποδέχεται τη νέα αθλητική σεζόν με πλήρως ανανεωμένο το ενημερωτικό site, novasports.gr. Το ανανεωμένο novasports.gr παρέχει 24ωρη έγκυρη αθλητική ενημέρωση, όλα τα highlights της Superleague και των μεγαλυτέρων διοργανώσεων στην καλύτερη ανάλυση στο διαδίκτυο, αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αναλυτικά στατιστικά όλων των διοργανώσεων, όλα τα νέα των ομάδων της Superleague από τους ρεπόρτερ των καναλιών Novasports, ενώ ακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής παρέχει ειδικά apps για iPhone και iPad!

Η μεγάλη καινοτομία του Novasports.gr, φέτος, είναι οι live streaming αγώνες της Superleague και οι επιλεγμένες αθλητικές εκπομπές, ενώ το novasports mobile φέρνει όλα τα σπορ ζωντανά στο κινητό σας, με ζωντανούς αγώνες από Superleague, UEFA Champions League & Europa League, Premier League,
Euroleague, ΑΤP Masters 1000 κ.α.

H τεχνολογική καινοτομία της Nova περνάει φέτος και στο περιβάλλον Apple IOS με την εφαρμογή Nova i-Guide, τον πιο πλήρη τηλεοπτικό οδηγό για iPhone, ενώ το Πάθος για τα social media βρίσκει έκφραση στον μεγάλο διαγωνισμό του Novasports.gr στο facebook, με πάνω από 30.000 likers!

Πάθος για cinema

 Η Nova και φέτος υπόσχεται ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα, από όλα τα studios του Hollywood (20th Century Media, Columbia, Walt Disney Pictures, Paramaount, Universal, Warner Bros, HBO), με Βlockbuster πρεμιέρες, έχοντας εξασφαλίσει την προβολής τους 12 μήνες πριν την ελεύθερη τηλεόραση, βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σινεμά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία (Οscars, Golden Globes, SAG), καθώς και συμπαραγωγές Nova από τον ελληνικό κινηματογράφο, σε πρώτη προβολή.

Με 4 κανάλια novacinema καλύπτει κάθε διάθεση, ενώ το Novacinema HD παραμένει το πρώτο κινηματογραφικό κανάλι High Definition στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, φέτος το κοινό της Νova, μέσα από το Novacinema1, το κανάλι των πρώτων προβολών, περιμένουν 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες σε ποιότητα High Definition, μεταξύ των οποίων μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως «O Λόγος του Βασιλιά», «Inception», «Social Network», «Biutiful», «Ο Τουρίστας», «Μαύρος Κύκνος», «127 Ώρες», «Tron: Legacy» κ.α.

Επιπλέον, στο novacinema1 θα προβληθούν και φέτος οι πιο επιτυχημένες σειρές στον κόσμο, σε νέους κύκλους επεισοδίων, όπως «CSI», «Boardwalk Empire», «NCIS», «Ηarry’s Law» και «Entourage».

Στο θεματικό κανάλι novacinema2, το κοινό της Nova θα βρει τις καλύτερες ταινίες της 7ης τέχνης, μέσα από θεματικά αφιερώματα κάθε μήνα σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και αγαπημένα κινηματογραφικά είδη. Το Nobvacinema 3 παραμένει και φέτος το κανάλι της δράσης, ενώ το νέο κανάλι που προστέθηκε στο μπουκέτο της Nova, το Novacinema4, έρχεται να μας τονώσει το Πάθος για Ζωή, μέσα από ρομαντικές κομεντί, δραματικές ταινίες, οικογενειακές περιπέτειες, βιογραφίες και θεματικές κινηματογραφικές ζώνες, μεταξύ των οποίων την Ελληνική Ταινία του Σαββάτου (κάθε Σάββατο στις 21:00), που εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού σινεμά.

Η Nova, άλλωστε, φέτος, γιόρτασε τις «100 συμπαραγωγές Nova», αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της στον ελληνικό κινηματογράφο.

Πάθος για ψυχαγωγία

Συνολικά, η φετινή πρόταση της Nova, αποδεικνύει το Πάθος της για ψυχαγωγία! Διαθέτοντας πάνω από 65 κανάλια, πάνω από 350.000 ώρες προγράμματος και 7 κανάλια Ηigh Definition, ο πλούτος των καναλιών και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο μπουκέτο της Nova, προσφέρουν στον τηλεθεατή μεγάλη δυνατότητα επιλογής, 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις του.