Το μήνυμα που έστειλε η Λιάνα Κανέλλη στον Ηλία Κασιδιάρη

Τι δήλωσε γι' αυτούς που είπαν μετά την επίθεση Κασιδιάρη "καλώς έγινε";

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με κεντρικό θέμα συζήτησης τα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο στούντιο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στην ίδια και την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, αποκάλυψε όλα όσα συζητούσε με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων, ενώ κάποια στιγμή, οι τόνοι ανέβηκαν εξαιτίας κάποιων ερωτήσων από το πάνελ της Μεσημεριανής Μελέτης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, είχαν αυτά που δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη στον επίλογό της τόσο για τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, όσο και για αυτούς που είπαν μετά την επίθεση «καλώς έγινε».

«Αν ήμασταν εξαιρετικά πολιτισμένοι -που να ξέρει ο Ηλίας ότι έχω βραβείο στο τάγκο και και βραβείο στο βαλς και μια φορά στην τηλεόραση έχω χορέψει με τον πατέρα μου, επιζήσαντα στρατοπέδου, βαλς- θα ήταν προτιμότερο να είχαμε χορέψει βαλς, όπως θα έκανε με την μαμά του!», είπε για τον Ηλία Κασιδιάρη η Λιάνα Κανέλλη.

Στο τέλος, κοιτώντας ευθεία στην κάμερα, δήλωσε: «Για όποιον και όποια λέει «καλώς έγινε», έχω μια ευχή απο τα βάθη της ψυχής μου… να του λάχει και να είναι απ’ το παιδί του»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Λιάνα Κανέλλη: «Είσαστε στα συγκαλά σας ; Δεν σέβεσαι ούτε τον τάφο του πατέρα μου»;

Η Λιάνα Κανέλλη αποκαλύπτει τι συζητούσε στο διάλειμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη

Με την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη – Δούρου επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!