Το μεγάλο στοίχημα του Mega – Πως θα ανταγωνιστεί απόψε το Dancing;

H μεγάλη μάχη της Ζέτας...

Μπορεί την πρώτη Κυριακή του «Dancing with the stars» το Mega να έχασε κατά πολύ στην τηλεθέαση, όμως για απόψε το βράδυ έχει βάλει τα δυνατά του, αφού θα ανταγωνιστεί το μεγάλο σόου και την Ζέτα Μακρυπούλια… με την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ναι καλά διαβάσατε! Απόψε είναι η μεγάλη μάχη της Ζέτας, αφού απέναντι από το Dancing with thw star, το μεγάλο κανάλι θα προβάλει την ταινία «KINGS OF MYKONOS» με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια! Το μόνο που μένει να δούμε την επόμενη μέρα αν ήταν σωστή αυτή η επιλογή!

Για εσάς που δεν έχετε δει την συγκεκριμένη ταινία, να αναφέρουμε πως το σενάριο περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στιβ που έρχεται στην Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας «άγνωστος» σε αυτόν θείος: μια ολόκληρη παραλία και μια ταβέρνα στην Μύκονο! Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφθάνει στο νησί, αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν «τρικλοποδιές». Η εφορία του ζητά φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά σιγά ανακαλύπτει ότι αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές «συνήθειες» και την «βοήθεια» που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει την δελεαστική κληρονομιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή του πρώτου Dancing έδωσε την πρώτη του συνέντευξη!

Ποιός παρουσιαστής βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing;

Το zappIT στα παρασκήνια του «Dancing with the stars»

Οι πρώτες εικόνες από το «Dancing» λίγο πριν την πρεμιέρα