Το Mega πέρασε σε τηλεθέαση Καραβάτου – Σπυροπούλου!

Ποιες επαναλήψεις βρέθηκαν πάνω από τις δύο ψυχαγωγικές εκπομπές;

Είναι μία από τις τηλεμαχίες με το περισσότερο ενδιαφέρον φέτος, όμως, αυτή τη φορά οι δύο αντίπαλες εκπομπές δεν ανταγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, αλλά για τη δεύτερη και την τρίτη. Μετά τη μάχη του Σαββάτου που η Κατερίνα Καραβάτου πήρε με ευκολία την πρωτιά αφήνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μονοψήφια, την Κυριακή τα πράγματα άλλαξαν.

Η σημαντική πτώση στον μέσο όρο της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» που δεν ξεπέρασε το 12,6%, δεν ωφέλησε το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που καθηλώθηκε στο 10,6%. Κερδισμένο βγήκε το MEGA όπου με τις επαναλήψεις των: Food and the city, Καν' το όπως ο Άκης, Μάνα Χ ουρανού, Η ώρα η καλή, κατάφερε στο διάστημα 10:00 -14:00 να σημειώσει τηλεθέαση 14,5%. Αξιόλογες και οι τηλεθεάσεις των εκπομπών του ΣΚΑΪ «7 ημέρες Ελλάδα» και 'Σαββατοκύριακο με δράση» που συγκέντρωσαν 12,2% και 11,4% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου σημείωσε μόλις 10,4% με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περνά μπροστά με 11,7%. Οι εκπομπές του Mega πήραν την πρωτιά και στο κοινό 15-44 με ποσοστό 15,8%, ενώ οι νεαροί τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους και στο παιδικό πρόγραμμα του Star με 12,9%.

Αν μιλάμε για νικητές και χαμένους την Κυριακή που μας πέρασε, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επαναλήψεις νίκησαν την ζωντανή ψυχαγωγία ή καλύτερα ότι οι δύο εκπομπές δεν συγκίνησαν και πολύ όσους άνοιξαν την τηλεορασή τους εκείνες τις ώρες.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης