«Το MEGA μας εξαπάτησε…» – Η δήλωση που θα συζητηθεί

"Εμείς τους στηρίξαμε, τους εμπιστευθήκαμε και αυτοί μας άφησαν εκτεθειμένους"...

Ο Γιώργος Κυρίτσης ξεσπά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τα Μυστικά της Εδέμ, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Espresso.

Μας χρωστούν 172 επεισόδια!

«Το Mega οφείλει σε μένα και την Έλενα τα δεδουλευμένα 172 επεισοδίων από τα «Μυστικά της Εδέμ». Πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες αυρώ. Περιμένουμε εδώ και είκοσι έξι μήνες για να πληρωθούμε αλλά τίποτα… Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν χρήματα. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει και αυτό πρέπει να το σεβαστούν. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει κάτι λίγα, για κάποια άλλα επεισόδια, αλλά η μεγάλη οφειλή είναι γι’ αυτά τα 172 επεισόδια. Έχουμε κινηθεί νομικά με την Έλενα και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Έχουν κινηθεί και αρκετοί συνάδελφοί μας και ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή».

Το MEGA μας εξαπάτησε

«Νιώθω εξαπατημένος από το MEGA που δεν τηρήθηκαν οι αρχικές συμφωνίες, ούτε καν ότι θα πληρωθούμε σε δόσεις. Εμείς εμπιστευθήκαμε το κανάλι, υπογράψαμε. Κόψαμε ακόμα και επί πιστώσει τιμολόγιο, με το οποίο η εφορία δεν αναγνωρίζει ότι δεν έχεις πάρει τα χρήματα. Σε φορολογεί. Με την Έλενα βρεθήκαμε να πληρώνουμε φόρο στην εφορία για τα λεφτά που ακόμα δεν έχουμε πάρει. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονταν στα Μυστικά της Εδέμ που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης».

Δεν θα γράψουμε κάτι καινούριο

«Δεχτήκαμε ακόμα και τη μείωση της τάξεως του 25% που μας ζητήθηκε στην αμοιβή μας στα τελευταία επεισόδια, ήμασταν εντάξει σε αυτά που είχαμε τελικά συμφωνήσει και τελικά βρεθήκαμε εκτεθειμένοι. Με όλα αυτά, αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις μας να γράψουμε κάτι καινούριο κι έπειτα δεν είναι η τηλεόραση όπως ήταν. Όταν θέλεις να κάνεις μια δουλειά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος προϋπολογισμός. Ένα μπάτζετ που θα σου εξασφαλίσει ότι θα γίνει με αξιοπρέπεια».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιά δημοφιλής ελληνική σειρά θα προβληθεί στο Καζακστάν;

Η σκληρή κριτική της Έλενας Ακρίτα στους τηλεθεατές!

Κυρίτσης – Ακρίτα: Που πήγαν ταξίδι του μέλιτος;