Το Mega Mag υποδέχτηκε με χαμόγελο τους τηλεθεατές

Mega Mag

"Καλώς ήρθατε στο μεγάλο κανάλι που επέστρεψε"!

Το MEGA MAGAZINO είναι η δεύτερη στη σειρά ζωντανή εκπομπή του Mega που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στις 10 το πρωί. Ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδοπούλας και η Δάφνη Καραβοκύρη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με πλατιά χαμόγελα.

«Καλημέρα! Εδώ είμαστε κι εμείς! Καλώς ήρθατε στο μεγάλο κανάλι που επέστρεψε! Το Mega Magazino θα είναι ένα καθημερινό ταξίδι στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία, σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Θανάσης Φουσκίδης.

Το Mega Mag δίνει προτεραιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη, στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και στις ειδήσεις που αξίζει να σχολιαστούν. Με άποψη, διαφορετική προσέγγιση αλλά και χιούμορ ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Δάφνη Καραβοκύρη συζητάνε όλα μας απασχολούν μέσα στην ημέρα από την πολιτική, την οικονομική, την κοινωνική, την διεθνή, την καλλιτεχνική και την τηλεοπτική πραγματικότητα. Εντός και εκτός Ελλάδας, όπου υπάρχει θέμα. Με καλεσμένους στο στούντιο και εικόνα από πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Και φυσικά όλα όσα παίζουν στο διαδίκτυο και προκαλούν συζητήσεις.

Αρχισυντάκτης είναι ο Σταύρος Οικονομόπουλος.