Το MEGA κυρίαρχος της prime-time ζώνης

Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσαν οι αγαπημένες σειρές;

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει μπει για τα καλά και αυτό σημαίνει στην τηλεοπτική γλώσσα κυρίως επαναλήψεις. Τα κανάλια λοιπόν βγάζουν στον τηλεοπτικό αέρα σειρές που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό στο παρελθόν ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε αυτές, χαρίζοντας νούμερα τηλεθέασης.

Το Mega,για την prime-time ζώνη , με πολύ καλές επιλογές , με τις σειρές Είσαι το ταίρι μου, Στο παρά πέντε και Τα μαύρα μεσάνυχτα , έχει χτίσει πολύ καλά τη ζώνη αυτή, σημειώνοντας υψηλά νούμερα από τις 21:15 μέχρι και τις 00:30,

Συγκεκριμένα χθες , το Mega ,ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της prime-time ζώνης, με μέσο όρο 20,7% στα γενικά, ενώ στο νεανικό -δυναμικό κοινό αντίστοιχα ο μέσος όρος ήταν 28,5%

Ο Alpha, που έχει επιλέξει για την prime -time ζώνη τη σειρά Two and a half men σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση , Μουρμούρα και αμέσως μετά το World Party, έκανε μέσο όρο στα γενικά 17,6%, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος στο νεανικό δυναμικό κοινό ήταν 19.1%.

Τα υψηλότερα νούμερα σημειώθηκαν στο Mega, το διάστημα 21:45-21:59, όπου στο νεανικό δυναμικό κοινό, το Είσαι το ταίρι μου, η τηλεθέαση άγγιξε το 38,6%.

Παυλίνα Ντάσιου