Το Mega ετοιμάζει… αντεπίθεση αλά ελληνικά!

Συνεχίζει να επιμένει ελληνικά!

Ο λόγος για το κανάλι της Μεσογείων που αποδεδειγμένα στηρίζει την παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας κατά πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Πρέπει να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια ακόμα και το κανάλι της Μεσογείων έχει βγάλει λιγότερες ελληνικές σειρές από ότι συνήθιζε, αλλά και πάλι «επιμένει ελληνικά» περισσότερο από τα υπόλοιπα κανάλια. Έτσι φέτος, εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα» και τα «Παντελόνια κάτω», έχει ήδη εγκρίνει τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» που γράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς και Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η σειρά είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο, αλλά δεν θα είναι η μοναδική ελληνική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη σεζόν από τη συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι της Μεσογείων έχουν αποφασίσει τον Μάρτιο να ξεκινήσει την προβολή της μία ακόμα ελληνική σειρά, η οποία θα πάρει το πράσινο φως τις επόμενες ημέρες, ώστε αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Επίσης, σύμφωνα με ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, έχουν αποφασίσει τον Μάρτιο να βγάλουν στον αέρα δύο καινούργιες εκπομπές, αλλά και ένα βραδινό show. Αυτές τις μέρες λοιπόν πρόκειται να λάβουν τις τελικές αποφάσεις για τα concept τους, αλλά και τα πρόσωπα που θα τα στελεχώσουν. Είναι φανερό ότι στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να αντεπιτεθούν και μάλιστα με «όπλο» ελληνικά προγράμματα.

Γρηγόρης Μελάς