Το Live News στο ξενοδοχείο της καραντίνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Live News

Δείτε εικόνες μέσα από το ξενοδοχείο στο ρεπορτάζ της εκπομπής Live News.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το ξενοδοχείο της καραντίνας παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή Live News. Πρόκειται για το ξενοδοχείο, στο οποίο βρίσκονται όσοι ήρθαν με την πτήση επαναπατρισμού χθες από την Κωνσταντινούπολη, αλλά και άλλοι Έλληνες που επέστρεψαν από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχουν 21 άνθρωποι διαγνωσμένοι με κορονοϊό από την Ισπανία. Επίσης, έχει γίνει τεστ σε όσους ήρθαν χθες από την Κωνσταντινούπολη και περιμένουν τα αποτελέσματα μέχρι αύριο το πρωί. Μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε μια περιήγηση στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο άνθρωπος που τράβηξε αυτές τις εικόνες, ο κύριος Βασίλης Νότης

Ο κύριος Νότης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αργεντινή μέσω Κωνσταντινούπολης και μίλησε για όλα όσα έζησε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και στην πτήση της επιστροφής, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά του στο ξενοδοχείο.