Το …κουίζ του κυρίου Λάτσιου που δεν θέλησε να λύσει η Ελένη

Δείτε το ...γαργαλιστικό βίντεο

Όταν έφτασε η ώρα να παίξει στην εκπομπή της αποσπάσματα από το χθεσινό ΟΛΑ 11, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι ήρθε σε αμηχανία. Ο συνεργάτης της προλόγισε τα πρόσωπα του βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα δούμε «τον κύριο Λάτσιο, τον κύριο Καπουτζίδη και την κυρία Στικούδη». Η Ελένη μόλις το άκουσε ρώτησε «Τι έπαθες σήμερα με το κύριος και κυρία»;

Λίγο μετά, ο δημοσιογράφος της είπε ότι ο Γιάννης Λάτσιος άφησε ένα αναπάντητο κουίζ, μιλώντας για παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, η οποία είχε δηλώσει ότι η ζωή της αρχίζει και τελειώνει με την τηλεόραση. Σε αυτό το σημείο η Ελένη σχολίασε ότι, το κουίζ αυτό «Εγώ δεν θέλω και να το λύσω».

Αφού έπαιξε το βίντεο, ο Γρηγόρης ανέφερε ότι ο Γιάννης Λάτσιος αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις καθημερινή πρωινή εκπομπή και η Ελένη χαμογελώντας απευθύνθηκε στον Νίκο Μουτσινά λέγοντας: «Για σένα το είπε που σκηνοθετείς κιόλας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη χθεσινή εκπομπή του Θέμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι είχε παίξει σε μια παράσταση στην οποία δεν είχε επαφή με κανέναν από τους υπόλοιπους ηθοποιούς και μετρούσε τις μέρες μέχρι να τελειώσει.

Δείτε το βίντεο: