Το «Κάτι ψήνεται» πάει στην Πάτρα

Το «Κάτι ψήνεται» έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στη συντροφιά μας έτοιμο να μας ανοίξει την όρεξη για αυθεντικές γεύσεις και χαρούμενες παρέες αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου 2011 σε γαστρονομικούς πειρασμούς θα μας βάλει η Βενετία, ο Φώτης, η Ευαγγελία, ο Δημήτρης και ο Γιώργος.

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Βενετία. Η Βενετία είναι ένα κορίτσι… μες στην καλή χαρά! Λατρεύει το πατρινό καρναβάλι και συμμετέχει με πάθος και τρέλα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Θα πέσουν οι μάσκες στο δείπνο γνωριμίας, που θα ετοιμάσει η πρώτη οικοδέσποινα;

Την Τρίτη 1η Μαρτίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Φώτης.Ο Φώτης άφησε πρόσφατα την εργένικη ζωή για χάρη της καλής του, της Κικής. Εκτός από την Κική, η δεύτερη αγιάτρευτη αγάπη του Φώτη είναι η μοτοσυκλέτα του.
Θα πατήσει γκάζι ο μηχανόβιος οικοδεσπότης στην κουζίνα του;

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στη κουζίνα μπαίνει η Ευαγγελία. Φούρνο για πέντε ανάβει η Ευαγγελία, μανούλα μιας δίχρονης πιτσιρίκας και γυναίκα με τόλμη. Μολονότι η Ευαγγελία φαίνεται ντελικάτη, είναι γυναίκα που φορτώνει πολύ εύκολα! Κυριολεκτικώς. Διότι μεταφορικώς παραμένει κομψή και στιλάτη ακόμα και όταν οδηγεί στη δουλειά της το κλαρκ.
Θα καταφέρει να σηκώσει και τα βάρη της βραδιάς;

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Δημήτρης. Την Πέμπτη, η μαγειρική κουτάλα περνάει στο Δημήτρη. Όταν ο Δημήτρης δε φτιάχνει κοκτέιλ στο μπαρ που δουλεύει, ασχολείται με την ιππασία. Η μεγάλη του λατρεία είναι το άλογό του, η Αστραπή, που της προσφέρει απλόχερα χάδια και κοπλιμέντα.
Πόσο περιποιητικός θα είναι με τους καλεσμένους του;

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι δημόσιος υπάλληλος και φουλ τάιμ μπαμπάς ενός 6χρονου κοριτσιού. Εκτός από την οικογένειά του, ο νεαρός μπαμπάς αγαπά τα τηλεκατευθυνόμενα ελικοπτεράκια. Πόσο ψηλά θα φτάσει η βαθμολογία του στο τέλος της βραδιάς;

Και αυτή την εβδομάδα τη ζεστή παρέα «κατασκοπεύει» ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η «φωνή» που αφηγείται και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία αλλά και τη διάρκεια του φιλικού δείπνου.

Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00 στον Alpha.