Το γύρισμα της Ε. Παπαβασιλείου που παρουσίασαν ως αληθινή σκηνή!

Δείτε την...αποκάλυψη!

Ένα γύρισμα στο πλαίσιο της εκπομπής «Πάνω στην Ώρα» πριν από δύο χρόνια, στάθηκε αφορμή για να κάνει ένα θέμα η εκπομπή «Made in Star», με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Το πάνελ της εκπομπής έμεινε με το στόμα ανοικτό, στη θέα της Έλενας να χορεύει τσιφτετέλι με ένα ντέφι στο χέρι και άρχιζαν όλοι να αναρωτιούνται τι είναι αυτό ; 

Πουθενά δεν παρουσιάστηκε ότι αυτό το βίντεο ήταν απόσπασμα από ένα μονταρισμένο βίντεο που είχε παίξει στην εκπομπή της Έλενας στον ALPHA πριν από δυο χρόνια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παρουσιάστρια είχε βγει να διασκεδάσει στα κλαρίνα και κάνοντας όχι και τόσο…τιμητικά σχόλια για αυτό.

Μάλιστα στο σάιτ του καναλιού ανέφεραν πως:  »Η Έλενα δεν πήγε ούτε στη Θεοδωρίδου, ούτε στο Sakis. Το κορίτσι φόρεσε το sexy το μινάκι της και πήγε για τρελό γλέντι στα… κλαρίνα!!!!! Κι επειδή ήταν σίγουρη ότι εκεί δεν θα υπάρχουν κάμερες, το’ ρίξε στο τσακίρ κέφι και δεν έλεγε να κατέβει από τη σκηνή. Έλα όμως που έπεσε έξω. Γιατί εκεί βρισκόταν το… άγρυπνο μάτι του Made in Star και το κατέγραψε το στιγμιότυπο»!

 

«Όχι, δεν είναι στο πλάισιο γυρίσματος για την πρωινή εκπομπή», διαβεβαίωσαν την παρουσιάστρια. Τρία λεπτά μετά, της λένε μπορεί να είναι γύρισμα για ταινία (!), μπορεί να είναι και γύρισμα για την εκπομπή!

Μάλλον κάποιος δεν έκανε τον κόπο να διασταυρώσει την «πληροφορία» και να μάθει ότι η Έλενα δεν πήγε στα μπουζούκια για να διασκεδάσει, αλλά για να κάνει ένα γύρισμα για το «Πάνω στην Ώρα».
 
Συμμετείχε σε αυτό το σχήμα ως…παρουσιάστρια ; Αναρωτήθηκε η Νικολέττα Ράλλη!

«Μήπως συμμετείχε στο σχήμα ως…χορεύτρια»; Αναρωτήθηκε η Ιωάννα Βάσσου! Ενώ λίγο μετά την είπε και «χοντρούλα»!

Δείτε το βίντεο με το…θέμα του «MADE IN STAR»

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία του Άστον Κάτσερ!  Η συνάντησή του με την Έλενα Παπαβασιλείου

Παρουσιάστρια την κλείδωσε ο πρώην της 12 ώρες για να μην τον χωρίσει!

Το πλάνο της Παπαβασιλείου που ενθουσίασε τους συνεργάτες της!

Ποιόν αποκάλεσε η Έλενα Παπαβασιλείου «κότα»;