Το γράμμα της νεαρής ηθοποιού που μπήκε σε μοναστήρι!

Θορυβημένος ο καλλιτεχνικός χώρος - Δείτε τι έγραψε η ίδια!

Η ηθοποιός φαίνεται πως προετοιμαζόταν για αρκετό καιρό πριν πάρει την απόφασή της να γίνει μοναχή, ενώ δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κανέναν. Όπως φαίνεται μέσα από το γράμμα που έστειλε στους γονείς της και που κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η ηθοποιός μπήκε στο μοναστήρι όταν χώρισε από μια μακροχρόνια σχέση.

«Νιώθω μόνο άσχημα που πολλές φορές για να δικαιολογηθώ που έπρεπε να απουσιάσω μακριά σας, σας έλεγα ψέματα ότι θα πάμε στο εξωτερικό με το εργαστήρι για να παρουσιάσουμε την θεατρική δουλειά της ομάδας κι εγώ στην ουσία πήγαινα εκεί που έβρισκα την ηρεμία και την γαλήνη. Δεν θέλω να πω ότι κοντά σας δεν την είχα αλλά εκεί η ψυχή μου αναστηνόταν!», γράφει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Σε άλλος σημείο του κειμένου της τονίζει: «Δεν θέλω να φανώ απολογητική σε τίποτα αλλά είχα το θείο κάλεσμα και το ένιωθα σε κάθε βήμα της ζωής μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το παραβλέψω. Θα ήταν έγκλημα για τον εαυτό μου….. Μην πιστέψετε ποτέ ότι η αιτία της απόφασης μου ήταν ο… Δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο αντίθετα η απόφασή μου να αποσυρθώ από τα εγκόσμια ήταν η αιτία να διαλυθεί αυτή η σχέση… Δεχτείτε την ευλογία στο σπίτι μας από αυτήν μου την πράξη και μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Εγώ έχω αποφασίσει να προσφέρω στον κόσμο και στον εαυτό μου μέσα από αυτήν την νέα μου ζωή. Εκεί έξω δεν ήταν για μένα τα έζησα όλα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που ήμουν μέσα στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

Που βρίσκεται σήμερα η Ναταλία Λιονάκη;

Γοητευτική ηθοποιός μικρή ήθελε να γίνει καλόγρια