Το «Φως στο Τούνελ» καθήλωσε για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές

Άλλο ένα «Φως στο Τούνελ» καθήλωσε τους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής. Η Αγγελική Νικολούλη με την επίμονη και μεθοδική έρευνά της απέδειξε για άλλη μία φορά ότι καμία υπόθεση για εκείνη δεν έχει τελειώσει εάν δεν φτάσει στο τέλος του τούνελ.

 Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η εκπομπή έφερε ξανά στο προσκήνιο δύο υποθέσεις δολοφονίας που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη. Τις υποθέσεις των νεαρών Μάριου Παπαγεωργίου και Κωστή Πολύζου.

Δεκαεπτά μήνες μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου, η Αγγελική Νικολούλη μπήκε στο σπίτι του, στην Καλλιθέα. Για πρώτη φορά, η γιαγιά του Μάριου δίνει τη δική της μαρτυρία για την υπόθεση, ενώ η μητέρα του κάνει έκκληση προς τις συζύγους και μητέρες των κατηγορουμένων να τους πείσουν να μιλήσουν, λίγο πριν βρεθούν στο εδώλιο.

Ακόμη, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του 23χρονου Κωστή από τη Σιάτιστα Κοζάνης, η εκπομπή έφερε στο φως νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα και λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες, που οδηγούν την υπόθεση στον δρόμο της εξιχνίασης. Συγκλονιστική είναι η επιμονή και οι εκκλήσεις του κόσμου προς την εκπομπή όλο αυτό το διάστημα για να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι εξελίξεις μονοπώλησαν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε:

· Στο σύνολο κοινού: ποσοστό τηλεθέασης 29,4%, ενώ σε τέταρτο έφθασε το 38,7%.

· Στο νεανικό κοινό: ποσοστό τηλεθέασης 25,1%, ενώ σε συγκεκριμένο τέταρτο έφθασε το 34%

· Ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες ηλικίας 15-34% σημειώνοντας 36,9% μέσο όρο τηλεθέασης ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 49%!

Η εκπομπή ήταν νικητής στη ζώνη προβολής του (23:21 – 25:59) συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, όπως φαίνεται στον παρακάτω ενδεικτικό πίνακα.