Το φινάλε του «Καλοκαίρι Παντού»

Οι παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Παντού» αποχαιρέτησαν τους τηλεθέατες από την καλοκαιρινή τους εκπομπή...

Φυσικά μονάχα για λίγο μιας και ο Παύλος Σταματόπουλος από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο θα τους κρατά και πάλι συντροφιά από την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται από τις 6 Οκτωβρίου στην απογευματινή ζώνη του σταθμού με το «Όλα Παίζουν». Έτσι, το φινάλε έγινε με πολλά ευχαριστώ για την ευκαιρία που είχαν οι δύο παρουσιαστές, αλλά και πολλά χαμόγελα.

Παύλος Σταματόπουλος:
«Είναι λίγο περίεργο τώρα που είμαστε στους αποχαιρετισμούς, συνήθως τέτοιες μέρεςς υπάρχει μια συγκίνηση, μια αμηχανία, για κάποιο λόγο εδώ πέρα εγώ νιώθω χαρά γιατί εγώ αυτό το καλοκαίρι έμαθα και καινούρια πράγματα μέσα από το «Καλοκαίρι Παντού». Καταρχάς έμαθα να «παίζω» ομαδικά. Να «παίζω» με πολύ αξιόλογους συνεργάτες και με ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ και πίσω από τις κάμερες και μπροστά από τις κάμερες, γι’αυτό σε αυτό το σημείο εκτός από τον Alpha που φυσικά ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να εξελιχθούμε και εμείς ως επαγγελματίες  και να δώσουμε και εμείς το δικό μας στίγμα, θέλω να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους που μας στήριξαν. […] Για εμένα ήταν σαν κατασκήνωση. Παίζαμε και μάθαμε πράγματα. Πάω στον χειμώνα πιο δυνατός πιο ώριμος και με περισσότερη ενέργεια.»

Κατερίνα Καινούργιου:
«Θέλω να σας πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη προσπάθεια για εμένα γιατί από εκεί που ήμουν μέλος μιας πετυχημένης ομάδας ο Alpha μου έδωσε την ευκαιρία να βγω πιο μπροστά και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και ξέρετε πολύ καλά ότι δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για αυτό και νιώθω ότι με αυτή την καλοκαιρινή προσπάθεια έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτό που ονομάζω εγώ media, τηλεόραση, παρουσίαση και σε όλο αυτό που προσπαθώ να κάνω όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε όλα όσα είπαν στο κλείσιμο της εκπομπής:

//www.youtube.com/embed/dZ5vsZAC1mo