To «φάντασμα» του Elatte στον αέρα

Δείτε τι αντίκρυζαν σήμερα οι τηλεθεατές, στο πρωινό του ΑΝΤ1

Σήμερα για παράδειγμα, εκεί που νομίζαμε ότι η εκπομπή είναι live, ξανφνικά είδαμε στις οθόνες μας τον κύριο Βαλτινό και… θυμηθήκαμε ότι τον έχουμε ξαναδεί στην εκπομπή. Άρα ήταν επανάληψη! Κι ας μην υπήρχε πουθενά το χαρακτηριστικό «Ε» για να καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τι βλέπει!

Μόνο αν παρατηρούσε κάποιος την ώρα που έβγαινε στην οθόνη και δεν ήταν σωστή, θα καταλάβαινε ότι μάλλον είναι best of αυτό που βλέπει… Ξαφνικά δηλαδή, εκεί που το ρολόι έδειχνε 10:20 άλλαζε μαζί με τον καλεσμένο και έδειχνε… 08:55

Παρατηρήστε το σε ένα ενδεικτικό απόσπασμα της σημερινής εκπομπής: 

Και εκεί που οι τηλεθεατές ήταν σε απόλυτη σύγχυση πρωί-πρωί, κάποιοι θυμήθηκαν ότι την περασμένη εβδομάδα, η Νάντια Μπουλέ είχε ενημερώσει on air ότι θα κάνουν… «τριημεράκι».
Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα δηλαδή. 
Λογικά λοιπόν, την Τρίτη το πρωί (σήμερα δηλαδή) θα έπρεπε όλοι να ήταν στις θέσεις τους.
Αμ δε!

Για ακόμα μια φορά, η εκπομπή ήταν σε επανάληψη. Αν τώρα σε όλα τα παραπάνω προσθέσει κάποιος το γεγονός ότι στην κατά τα άλλα καλοκαιρινή – καθημερινή εκπομπή, οι παρουσιαστές ήδη έχουν πάρει από μια εβδομάδα άδεια ο καθένας, καταλαβαίνεi ότι εκεί στον ΑΝΤ1, μάλλον δε θέλουν να «κουράζουν» πολύ το team του Elatte.

Τους δίνουν άδειες -αν και υποτίθεται ότι ήρθαν για να καλύψουν τις άδειες των άλλων, με το ζημίωτο βέβαια…- τα τριήμερα τα κάνουν τετραήμερα και… ΑΝ και ΟΠΟΙΟΣ μπορεί, μπαίνει κάποια στιγμή να κάνει μια live εκπομπή.

Θυμηθείτε τη Νάντια Μπουλέ, όταν έλεγε την περασμένη εβδομάδα για το… τριημεράκι, το οποίο όπως όλοι καταλάβαμε, έγινε τετραήμερο:

Διαβάστε ακόμα: Ξαναφεύγει η Νάντια απ' το Elatte