Το… φάντασμα του Αυτιά μπέρδεψε τους θεατές του Alter

Βίντεο: Δείτε πως έκλεισε την εκπομπή του σήμερα το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς.

Κανονικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του Alter μόνο που τελείωσε γρήγορα στις 8.00 το πρωί. 


Σήμερα στη μία το μεσημέρι έχει οριστεί νέα γενική συνέλευση των δημοσιογράφων ώστε να αποφασίσουν την πορεία των κινητοποιήσεων. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι εξελίξεις ανεξάρτητα από την στάση εργασίας θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε το χρονικό έτσι όπως το έχει καταγράψει το zappIT.

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο της ένωσης συντακτών με επικεφαλής τoν πρόεδρο Πάνο Σόμπολο, βρέθηκε νωρίτερα στο κανάλι για τις διαπραγματεύσεις. Η ιδιοκτησία είχε ζητήσει οι κινητοποιήσεις να μην επιρεάσουν την ροή του προγράμματος. Η κατάσταση στις εγκαταστάσεις όμως ανάμεσα στους εργαζομένους ήταν τεταμένη αφού παρά τα υπεσχεθέντα υπάρχουν ακόμα οικονομικές εκρεμμότητες με οφειλές δεδουλευμένων προηγουμένων μηνών.

Στις 6.45 αντί για το Σήμερα με τον Άκη Παυλόπουλο στον αέρα του ALTER είδαμε σε επανάληψη παλιά εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή

Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο ιστότοπο της ΕΣΗΕΑ: 

Το Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ μπροστά στην παράνομη, αντεργατική και όλως αντισυμβατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού « ALTER », που οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων του μηνός Νοεμβρίου και μέρους του μηνός Οκτωβρίου, αποφάσισαν να κηρύξουν κυλιόμενες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων, του διοικητικού προσωπικού και των τεχνικών, που εργάζονται στον σταθμό από ώρα 17.00-21.00 της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2010, από 08.00-12.00 της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2010 και από 18.00-23.00 της ίδιας μέρας.

 Ζητώντας

Την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς και Να εφαρμοστούν στο σύνολο των εργαζομένων οι ΣΣΕ.

 Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στο σταθμό να μετάσχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:Ο Παπαδάκης συμπαραστέκεται στον Αυτιά και το δηλώνει on air