Το διαφορετικό τρέιλερ του Alpha για τις εκλογές

Αντώνης Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Μάνεσης βγαίνουν στον δρόμο και συνομιλούν με τον κόσμο...

Με ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρέιλερ κατεβαίνουν… στις εκλογές οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι του Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Μάνεσης και όλη η δημοσιογραφική ομάδα αφήνουν τα πλατό και βγαίνουν στον δρόμο για να βρεθούν δίπλα στους πολίτες.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κεντρικούς παρουσιαστές ενημέρωσης, ειδικά σε προεκλογική περίοδο, να αφήνουν τα κοστούμια, τα φώτα και τις κάμερες και να συνομιλούν με τον κόσμο. Το κανάλι φαίνεται πως αυτή τη φορά επιθυμεί να περάσει ένα άλλο μήνυμα…

Μετά από πολλές συνεχόμενες σεζόν που το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είναι σταθερά πρώτο στην προτίμηση των τηλεθεατών, οι άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά σε αυτό στρέφουν την προσοχή τους στην κοινωνία και βάζουν σε δεύτερο πλάνο τους πολιτικούς.

«Εθνικές Εκλογές. Οι Έλληνες ψηφίζουν, ελπίζουν, προσδοκούν. Ο Alpha ακούει τη φωνή τους και τη μεταφέρει σε αυτούς που αποφασίζουν για την επόμενη ημέρα», δηλώνουν στο τρέιλερ ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Μάνεσης και κατεβαίνουν στη μάχη της 7ης Ιουλίου με όπλο τους ίδιους τους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…