Το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει με επιτυχία απόψε το ταξίδι του στην Ελλάδα

Ένας τεχνολογικός άθλος που ένωσε την Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη!

Η αντίστροφη μέτρηση για το restart των ειδήσεων του ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο ολοκαίνουριο και τεχνικά εντυπωσιακό σκηνικό, επί της ουσίας άρχισε στις αρχές του Σεπτέμβρη, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Κάθε βράδυ, όλο το προηγούμενο διάστημα, παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά, ένα δελτίο ειδήσεων να εκπέμπει ζωντανά και από μία διαφορετική γωνιά της Ελλάδας. Λίμνη Εύβοιας, Κέρκυρα, Καστελόριζο, Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Βόλος, Θεσσαλονικη. Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Ρίτσα Μπιζόγλη ολοκληρώνει απόψε το ταξίδι του στην Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη.

Πέρα από την ουσιαστική σημασία που έχει αυτή κίνηση του καναλιού, αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται και για έναν τεχνολογικό άθλο, καθώς για να είναι το αποτέλεσμα άρτιο οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Πρόκειται για μια πολυπληθή αποστολή από δημοσιογράφους και τεχνικούς, ένα τεράστιο project…

Πολλές οι δυσκολίες στην οργάνωση παραγωγής  γιατί όλη ομάδα μετακινείται από πόλη σε πόλη, χρησιμοποιώντας αεροπλάνα, αυτοκίνητα, πλοία, καϊκια. Ένα επί της ουσίας εξουθενωτικό πρόγραμμα που όμως το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΝΤ1 έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, έμπειρη, ψύχραιμη, αξιόπιστη, ήρεμη δύναμη, έδειξε ότι είναι μια δημοσιογράφος – anchor woman παντός καιρού που έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, το δελτίο του ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτο, πάνω από όλα τα αντίπαλα δελτία ειδήσεων με ποσοστό 14,4%.