Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Alpha!

Εορταστικές εκπομπές, μοναδικά μουσικά προγράμματα και αγαπημένες ταινίες έρχονται τα Χριστούγεννα στον Alpha.

 Την Πέμπτη 22/12:

Στις 21.00, η εκπομπή Πάμε Πακέτο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων, φέρνοντάς τους αυτό που τους λείπει περισσότερο και την ελπίδα ότι αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές.

Την Παρασκευή 23/12:

Στις 13.00, η εκπομπή Ελένη μας προσκαλεί σε μία εορταστική απόδραση με τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Σαμπάνη. Η Κερασία Κούη παρουσιάζει γιορτινό μακιγιάζ, ενώ ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας παρουσιάζει εορταστικές τάσεις στα υποδήματα, και προσφέρει σε μία τυχερή τηλεθεάτρια ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες από τη φετινή συλλογή του.

Στις 16.00, η παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την πάντα εντυπωσιακή Πάολα. Η ενότητα Ασκαρδαμυκτί μεγαλώνει σε διάρκεια, με περισσότερες και πιο εορταστικές δοκιμασίες και τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη να τραγουδάνε, να ταλαιπωρούνται με γλωσσοδέτες και να προσπαθούν να κάνουν playback σε slow motion και fast forward. Επιπλέον, η Μαρία παρουσιάζει όλες τις εορταστικές χορευτικές φιγούρες της με τη συμμετοχή των τηλεθεατών που έχουν στείλει τα δικά τους ‘χορευτικά Χριστούγεννα’.

Το Σάββατο, Παραμονή των Χριστουγέννων:

Στις 09:00, ο Alpha παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό σόου με τον Michael Bublé, βασιλιά του swing και διάδοχο της σπουδαίας κληρονομιάς του Frank Sinatra και του Dean Martin. ”Silent Night,” ”White Christmas,” “Have Yourself A Merry Little Christmas,” “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas,” είναι μόνο μερικά από τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα απολαύσετε το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων, με τη μοναδική, αισθαντική φωνή του Michael Bublé και την jazz band του.

Στις 10.00, η παρέα του Μες στην Καλή Χαρά μας υποδέχεται τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων με τη συνοδεία του Στέφανου Κόκκαλη στο πιάνο. Στη συντροφιά προστίθενται η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων μας προτείνει ένα ιδιαίτερο εορταστικό χτένισμα, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά της Έλενας Παπαβασιλείου. Ακόμη, η παρέα του Socialista, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη και Γιώργος Αλουπογιάννης, ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες. Τέλος, η Ιωάννα Τσολομίτη ετοιμάζει γεμιστή γαλοπούλα, ενώ παίρνουμε ιδέες για το πώς θα ετοιμαστούμε σε 15 λεπτά για το ρεβεγιόν.

Στις 20.00, ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie’s Family Christmas αποφασίζει να μας απαλλάξει από το άγχος της προετοιμασίας για το τραπέζι των Χριστουγέννων και μπαίνει στη κουζίνα με τις πιο έξυπνες συνταγές. Στο σπίτι του μεγάλου σεφ στο Έσσεξ καταφτάνουν η οικογένεια και οι φίλοι του για να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων γαλοπούλα με γέμιση, ζωμό με λαχανικά, ελαφρά εδέσματα, πουτίγκες και ποτά.

Στις 23.00, μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με την ξένη ταινία Η Ιστορία της Γέννησης σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουϊκ. Το σενάριο υπογράφει ο Μάικ Ριτς, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Κίσα Καστλ-Χιουζ, Σορέχ Αγκντασλού και Όσκαρ Άιζακ.

Στη 01.00, διασκεδάζουμε με ένα μουσικό πρόγραμμα από την «Ιερά Οδό» με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες.

Την Κυριακή, ημέρα των Χριστουγέννων:

Στις 10.00, η εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον Πάνο Κιάμο που θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες του. Ακόμη, ετοιμάζουμε κόκκινη βελούδινη τούρτα με τον Giorgio, μαθαίνουμε για προϊόντα ομορφιάς από σοκολάτα και συζητάμε για το πώς οι οικογενειακές σχέσεις επηρεάζονται την περίοδο των γιορτών. Τέλος, τα Στρουμφάκια έρχονται στο πλατό της εκπομπής για να σκορπίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Στις 14.15, το Stars System φοράει τα γιορτινά του και μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα. Η Άση Μπήλιου υποδέχεται τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους και τι περιμένουν από τη νέα χρονιά; Ακόμη, γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου; Πώς αντιμετωπίζουν οι καλεσμένες τις δικές τους κρίσεις και ποιοι λόγοι μπορεί να τις οδηγήσουν σε αυτές; Επίσης, η Άση Μπήλιου κάνει μία αστρολογική ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει καθώς και προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται. Τέλος, πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Για ποιους είναι ιδανική σε νέα ξεκινήματα;

Στις 17.15, κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων Η Τοσοδούλα, σε σκηνοθεσία Ντον Μπλουθ και Γκάρι Γκόλντμαν, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Το σενάριο υπογράφει ο Ντον Μπλουθ.

Στις 20.00, μας υποδέχεται ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie Cooks Christmas. Ο Τζέιμι έχει αποφασίσει ότι οι γεύσεις αυτών των Χριστουγέννων πρέπει να είναι μοναδικές! Έχει ήδη δημιουργήσει τη κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας υπέροχα διακοσμητικά και χρώματα. Όμως, οι μυρωδιές από τα εδέσματα είναι αυτές που θα πρέπει να κυριαρχήσουν. Φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψει κανείς ένα ολόκληρο μισθό για ένα γιορτινό τραπέζι. Ο Τζέιμι ξέρει πώς να συνδυάσει τα κατάλληλα υλικά, χωρίς υπερβολές, αλλά με φαντασία και γιορτινή διάθεση. Η φαντασμαγορία μπορεί να είναι προσιτή σε όλους.

Στις 01.15, κλείνουμε την ημέρα των Χριστουγέννων με το νεανικό μουσικό πρόγραμμα από το «Gazoo» με τους Onirama και τον Μύρωνα Στρατή.

Τη Δευτέρα 26/12:

Στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Ελένη υποδέχονται τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Κατερίνα Στικούδη. Ακόμη, ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης αλλάζει το στυλ μιας τηλεθεάτριας.

Στις 16.00, η παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την Ευρυδίκη, που ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ενώ οι εορταστικές δοκιμασίες και οι σπέσιαλ φιγούρες της Μαρίας συνεχίζονται.

Την Τρίτη 27/12:

Στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Ελένη υποδέχονται τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού. Η Άννα-Μαρία Μπαρού παρουσιάζει ιδιαίτερες προτάσεις για την προετοιμασία του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενώ η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη μας προτείνει πώς να οργανώσουμε μία ερωτική βραδιά για τον σύντροφό μας.

Στις 16.00, η παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Demy, που ερμηνεύει επιτυχίες της. Οι εορταστικές δοκιμασίες και οι φιγούρες της Μαρίας συνεχίζονται, ενώ παρακολουθούμε και το top 5 με τα πιο αστεία βίντεο που έχουν προβληθεί στην εκπομπή τη χρονιά που τελειώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Η Άννα Βίσση και η Μαίρη Λίντα στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Οι Ράδιο Αρβύλα στηρίζουν το «Χαμόγελο του παιδιού»