Το bunga bunga κορίτσι του Μπερλουσκόνι και η παρ’ ολίγον μήνυση στην Μύκονο

Πήγε για... νύχια και παραλίγο να βρεθεί κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Μύκονο με πρωταγωνίστρια την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, την πέτρα του σκανδάλου Ρούμπιγκέιτ, η οποία έμπλεξε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε μεγάλη δικαστική περιπέτεια υποστηρίζοντας ότι σε ηλικία 17 ετών συναναστρεφόταν επί πληρωμή τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό στα πάρτυ οργίων bunga bunga στην έπαυλη του Καβαλιέρε στην Σαρδηνία.

Η 21χρονη σήμερα Μαροκινή, γνωστή και ως «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα», βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των Ανέμων και κάνει τις διακοπές της. Διαμένει σε βίλα μαζί με την δίχρονη κόρη της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα απολαύσει για μία εβδομάδα τον ήλιο και την θάλασσα της Μυκόνου πριν αναχωρήσει για Σαντορίνη. Η πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε την Καρίμα την ώρα που μετέβαινε στο ινστιτούτο αισθητικής Deni Art of Nails στην Χώρα για καλλωπισμό νυχιών. Το ίδιο κέντρο είχε επισκεφθεί και το τοπ μόντελ από την Βραζιλία Άννα Μπεατρίς Μπάρος κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μύκονο στα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο, η Ρούμπι δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε της επίσκεψής της στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Μετά το μανικιούρ και το πεντικιούρ, κατευθύνθηκε στο ταμείο και έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσει. Όμως το ινστιτούτο δεν διάθετε μηχάνημα για τον έλεγχο της γνησιότητάς του και ο υπεύθυνος πρότεινε στην Ρούμπι να πάει να το «χαλάσει». Έτσι και έγινε. Η Ρούμπι, συνοδευόμενη από μια φίλη της, αφού εισήλθε σε δυο-τρία καταστήματα και αποχώρησε άπραγη, κατέληξε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Ορνό. Όταν έφτασε στο ταμείο, ο ιδιοκτήτης πέρασε το χαρτονόμισμα από τον ειδικό ανιχνευτή και διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό! Λόγω και του σκούρου χρωμάτος του δέρματος της Ρούμπι την περάσε για Ρομά και νομίζοντας ότι προσπάθησε να τον εξαπατήσει της επιτέθηκε γεμάτος θυμό. Ακολούθησαν φωνές από την πλευρά της Ρούμπι και απειλές για μήνυση προς τον ιδιοκτήτη. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν οι απαραίτητες εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι γλύτωσαν το αστυνομικό τμήμα…