Το «αντίο» του MEGA στον Κωστόπουλο – Πως το σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Δείτε τι είπε για το νεο πρωινό

Πριν καν στεγνώσουν τα δάκρυα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μιλήσει με τον παρουσιαστή, τόσο για το φινάλε του Πρωινόmou και το tweet του MEGA πριν από λίγη ώρα, όσο και για τις συζητήσεις του παρουσιαστή για τη νέα σεζόν.

Μέσω των social media το MEGA ευχαρίστησε τον Πέτρο Κωστόπουλο και όλη την ομάδα και έδωσε ραντεβού στους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν:

 

«Σε αυτή τη δουλειά και το ξέρεις και εσύ είναι όλα ρευστά και ότι όσο πιο σίγουρα φαίνονται τα πράγματα, τίποτα δεν είναι, ειδικά αυτές τις εποχές. Να σου θυμίσω που μου έλεγες τώρα γαι το περασμένο καλοκαίρι ότι είχε ζουμί, κανένας δεν περίμενε ότι θα έχει ζουμί το περασμένο καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου και μετά, ξεκίνησε να διαφαίνεται ότι θα έρθου τα πάνω κάτω. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι κάτι σίγουρο. Το σίγουρο είναι ότι εγώ έχω συμφωνία συνεργασία με το κανάλι για άλλον έναν χρόνο. Δεν έχω συζητήσει συγκεκριμένα που θα είναι αυτό και λέω δόξα τω Θεώ που έχω δουλειά, την υπόσχεση.» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με το tweet και την ενδεχόμενη συμμετοχή του στη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Για το ενδεχόμενο να είναι βασικός παρουσιαστής: «Φυσικά. Οποιαδήποτε πρόταση για δουλειά, θα ήμουν ψεύτης να πω ότι δε θα την εξέταζα και δε θα το έκανα, εκτός αν υπερβαίνει κάποια όρια αξιοπρέπειας που έχω εγώ. Ελάχιστα πράγματα στην τηλεόραση ίσως και μηδαμινά.»

Για όσα έχουν ακουστεί για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και την πρωινή ζώνη: «Δεν το ήξερα πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πάντα όλοι ρωτάμε «τι θα γίνειτ ου χρόνου», ξέρουμε ότι το κανάλι ψάχνει πράγματα, το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, ξέρω ότι έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις, ντάξει λογικό είναι, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο δε το έχω ακούσει»

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγαγρέζος στο Μελέτησε το:

//www.youtube.com/embed/rH9ZhwOHxZE