Το 50 – 50 φουλάρει τις μηχανές από 3 Ιανουρίου

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πως ξεκινούν τα νέα επισόδεια της αγαπημένης σειράς

Σύσσωμο τελικά μπαίνει στο στούντιο της “Άνωσης” το καστ του “50 – 50”. Μετά τα τελικά “ναι” των Παύλου Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Πέτρου Φιλιππίδη, Άβας Γαλανοπούλου και Βάνας Ραμπότα ήρθε και η σειρά της Μαρίας Ανδρούτσου να υπογράψει.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες η ηθοποιός διατηρούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την συμμετοχή της στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς ωστόσο αυτές κάμφθηκαν και έτσι θα είναι και αυτή στη συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας του MEGA.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας και το μόνο που μένει τώρα να οριστικοποιηθεί είναι πότε η σειρά θα έρθει στις οθόνες μας. Η αρχική σκέψη των επικεφαλής της ψυχαγωγίας στο κανάλι της Μεσογείων ήταν η σειρά να κρατηθεί στο συρτάρι για τον επόμενο Οκτώβρη ωστόσο τώρα επικρατούν δεύτερες σκέψεις και έτσι είναι πολύ πιθανό η προβολή της σειράς να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Και αυτό γιατί μετά το τέλος του “Master Chef” αλλά και την απουσία της “Ζωής της Άλλης” από το πρόγραμμα της Δευτέρας η prime time του MEGA για το δεύτερο μισόν της σεζόν “αδυνατίζει” επικίνδυνα.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες μετά από διαβουλεύσεις και με τις διαφημιστικές εταιρείες. Αν υπάρξει ελεγχόμενη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης στο β' μισό της σεζόν, η προβολή της σειράς θα ξεκινήσει. Αν όμως συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη ελεύθερη πτώση τότε το “50 – 50” μετατίθεται οριστικά για το επόμενο Φθινόπωρο.