Το «1000 Μίλια Γεύσεις» γεμίζει το γιορτινό τραπέζι

Tο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 22:10.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει την ξενάγηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να δούμε τι ετοιμάζουν σε εστιατόρια και μπαρ για την Πρωτοχρονιά και ποιες λιχουδιές μπορούμε να βρούμε για το γιορτινό τραπέζι ώστε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Επισκεπτόμαστε τα πιο δημοφιλή στέκια της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από το εστιατόριο που ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό brunch για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, ένα μπαρ που προτείνει μοναδικά γιορτινά κοκτέιλς με γεύσεις και αρώματα εποχής και ένα παντοπωλείο στο κέντρο της πόλης στο οποίο βρίσκει κάποιος εκτός από τα πιο εκλεκτά προϊόντα από όλο τον κόσμο και ξεχωριστές γιορτινές λιχουδιές. Στην Αθήνα, στο εστιατόριο Aleria, συναντάμε τον σεφ Γκίκα Ξενάκη, που έχει βραβευτεί για τη δημιουργική του ελληνική κουζίνα. Εκεί, δοκιμάζουμε τις προτάσεις του για ένα ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο μενού.

Φυσικά, δε λείπουν και οι προτάσεις του Βαγγέλη Δρίσκα που μας ετοιμάζει στο εργαστήριο του, τα πιο ξεχωριστά πιάτα για το γιορτινό τραπέζι, εμπνευσμένα από τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις του.

Για ακόμη μία φορά, ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχοι, γεύσεις και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό επεισόδιο.