Τηλεθέαση: Υψηλά νούμερα σημείωσε ο τελικός του Champions League!

Δείτε τις μετρήσεις της Nielsen.

Βραδιά Champions League ήταν η χθεσινή, καθώς στο Μιλάνο διεξήχθη ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπορεί ο αγώνας να μεταδόθηκε τηλεοπτικά και από τον ΟΤΕ TV, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την ΕΡΤ να κάνει υψηλά νούμερα κατά τη διάρκεια του ματς. Πεσμένα σε σχέση με πέρυσι, αλλά υψηλά, αν αναλογιστεί κανείς και τον ανταγωνισμό με το συνδρομητικό κανάλι.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση του περσινού τελικού!

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσαν μια μοναδική παράσταση στο Σαν Σίρο, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να παίρνει το τρόπαιο στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Η ΕΡΤ σημείωσε στο γενικό σύνολο 33,4%, ενώ έφτασε μέχρι και το 42,6% στο τέταρτο 00:15-00:30. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο τελικός σημείωσε 34,5%, με την τηλεθέαση να κορυφώνεται στο ίδιο τέταρτο και να φτάνει στο 42,9%.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα υπόλοιπα κανάλια κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά νούμερα την ώρα που γινόταν ο τελικός. Το μόνο ζωντανό πρόγραμμα που βρισκόταν απέναντι εκείνη την ώρα ήταν το “Μπράβο Ρούλα”, το οποίο φυσιολογικά είχε πτώση στην τηλεθέαση. Στο γενικό σύνολο, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε 11,1% και 9,3% στο δυναμικό κοινό.

Γενικό Σύνολο

Μπράβο Ρούλα: 11,1%

Τελικός Champions League: 33,4%

Δυναμικό κοινό

Μπράβο Ρούλα: 9,3%

Τελικός Champions League: 34,5%