Τηλεθέαση: Ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι της πρωινής ζώνης;

Μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση! Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

Μετά από το …ερημικό κλίμα που επηρέασε και την πρωινή ζώνη τα τελευταία χρόνια, φέτος, από νωρίς το πρωί, έξι κανάλια δίνουν την πρώτη τηλεοπτική μάχη της ημέρας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας, με όλους τους μονομάχους στην αρένα, ξεχωρίζουν αυτοί που διεκδικούν την πρωτιά και αυτοί που μένουν πιο πίσω.

Το πρωί της Πέμπτης στο σύνολο τηλεθέασης, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν δείχνει καμία διάθεση να εγκαταλείψει την πρώτη θέση στον πίνακα της Nielsen, το ίδιο και οι τηλεθεατές που τον παρακολούθησαν σε ποσοστό 32,4%! Ακολούθησαν οι Καμπουράκης – Οικονομέας με 18,4%, οι Λυριτζής – Οικονόμου με 15,5%, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 12,7%, οι Χριστοφιλέα – Σκάλκος με 7% και η Χριστίνα Λαμπίρη με 6,1%.

Στο δυναμικό κοινό, το «Happy Day» στον Alpha πήρε την πρωτιά με 19,2%, με το «Πρωινό ΑΝΤ1» να περνά στη δεύτερη θέση με 18,4%. Στην τρίτη θέση πέρασε η «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ με 17,4% -ευνοείται από την τηλεθέαση μεταξύ 06:00 – 07:00-, και ακολουθούν: «Κοινωνία Ώρα Mega» 10,2%, «Με το καλημέρα» στο E 8,4% και «Έξι Δέκα» στη ΝΕΡΙΤ 3,3%.

Γιώργος Παπαδάκης και Σταματίνα Τσιμτσιλή παγιώνουν την …ενοικίαση των δύο πρώτων θέσεων στους πίνακες της Nielsen και …παγώνουν τις βλέψεις των αντιπάλων τους. Η σεζόν μόλις άρχισε…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων (Mega – ANT1 – Epsilon 07:00 – 10:00, Alpha 08:00 – 11:00, ΣΚΑΪ – ΝΕΡΙΤ 06:00 – 10:00)

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκαναν Λιάγκας – Σκορδά απέναντι από Τσαπανίδου και Μπουσδούκου;