Τηλεθέαση: Παραμένουν στην κορυφή Λιάγκας – Σκορδά

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις για τα αποτελέσματα της "μάχης" με τον Μάρκο Σεφερλή...

Έπιασαν την κορυφή και δεν λένε να κατέβουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Στην περίπτωσή τους αποδεικνύεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η πτώση είναι το ίδιο δύσκολη με την άνοδο. Πότε συμβαίνει αυτό; Όταν μετά από πολύ δουλειά έχεις βρει τη συνταγή της επιτυχίας και καθημερινά εργάζεσαι με την ομάδα σου για να διατηρήσεις τη «νοστιμιά» στο τηλεοπτικό προϊόν που παρουσιάζεις.

Ο Γιώργος και η Φαίη έδειξαν στα δύσκολα πόσο δυνατοί μαχητές είναι, όταν κατάφεραν να ξανασηκωθούν μετά το πρώτο πέρασμα του «τυφώνα» Μάρκος Σεφερλής. Τώρα, βρίσκονται στην καλύτερη φάση των πέντε σεζόν που παρουσιάζουν το πρωινό, δεν εφησυχάζουν, προσαρμόζονται με ταχύτητα στα νέα δεδομένα και στο τέλος βγαίνουν νικητές.

Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής κατέβηκε στην αρένα με τη δική του πρόταση ψυχαγωγίας, τάραξε τα νερά στην πρωινή ζώνη τόσο όσο κανείς δεν είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια και κατάφερε παρά τις απώλειες που υπέστη να κρατηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο Μάρκος παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος και ξέρει να στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που παρουσιάζει.

Χθες, Τρίτη, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 29,7% για το Πρωινό και 22% για το Mega με μία. Στο δυναμικό κοινό ο ΑΝΤ1 παρέμεινε μπροστά με 28,1%, έναντι 23,8% που σημείωσε το Mega. 

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης