Τηλεθέαση: Μπροστά η Καραβάτου παρά την αλλαγή ώρας της Σπυροπούλου

Ανοδικές τάσεις για την εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου.

Με αλλαγές στην ώρα προβολής ξεκίνησε το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» αυτό το Σαββατοκύριακο. Η εκπομπή αρχίζει πλέον την ίδια ώρα με το αντίπαλο πρόγραμμα «Στα καλά καθούμενα», δηλαδή στις 09:45, αλλά ολοκληρώνεται μια ώρα νωρίτερα, στις 13:00. Χθες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς έχασε πρόωρα τον αγαπημένο της σκύλο, τον Μπρούνο. Επηρέασε το γεγονός αυτό την τηλεθέαση της εκπομπής;

Δεν υπήρξαν σημαντικές αυξομοιώσεις στην τηλεθέαση μεταξύ Alpha και Epsilon το πρωί του Σαββάτου. Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου τερμάτισε πρώτη στο γενικό σύνολο με ποσοστό 15,2%. Η Κωνσταντίνα περιορίστηκε στο 10,5%. Την ίδια ώρα το «Σαββατοκύριακο με δράση» κρατούσε στον ΣΚΑΪ το 15,9%. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές ισοφάρισαν με 13,1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, μεταξύ 07:00 και 09:45, ο Σπύρος Χαριτάτος έχει καταφέρει να αυξήσει τη δυναμική του και πλέον σημειώνει μεγαλύτερη τηλεθέαση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ακολουθεί. Χθες, η «Πρωινή Ενημέρωση» του Alpha σημείωσε 12,3% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό.

Φαίνεται πως η αλλαγή της ώρας δεν έλυσε τα προβλήματα των χαμηλών πτήσεων για το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», ενώ κανείς δεν μπορεί να το χρεώσει πια στο lead in που παίρνει καθώς είναι μεγαλύτερο από αυτό που η ίδια αφήνει στο τέλος.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης