Τηλεθέαση: Μεγάλη μάχη Αυτιά με Καμπουράκη – Οικονομέα

Ποια εκπομπή πέρασε μπροστά το Σαββατοκύριακο;

Οι πρώτες κόντρες της σεζόν για την πρωτιά στην τηλεθέαση ξεκίνησαν και μάλιστα απέκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Για ποιο λόγο; Γιατί ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης βρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια απέναντι από τον Γιώργο Αυτιά. Η απόφαση του Mega για την πρωινή του εκπομπή να βγαίνει στον αέρα επτά μέρες την εβδομάδα μέχρι τις εκλογές, ανάγκασε τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν τα πυρά τους με την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Νικητής στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αναδείχθηκε ο Γιώργος Αυτιάς και τις δύο μέρες. Στο διάστημα 07:00 – 10:00, Οι μετρητές της Nielsen έδωσαν στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» 28% το Σάββατο και 28,1%. Αντίστοιχα, το «Κοινωνία ώρα Mega» σημείωσε τις δύο μέρες 20,2% και 20%.

Στο δυναμικό κοινό, οι δύο εκπομπές κινήθηκαν αρκετά χαμηλότερα. Το Σάββατο παρέμεινε μπροστά ο ΣΚΑΪ με 16,8% αφήνοντας το Mega στο 10,5%. Την Κυριακή πέρασε μπροστά το κανάλι της Μεσογείων με 11,9%, ενώ ο σταθμός του Φαλήρου δεν ξεπέρασε το 8,2%.

Αυτή ήταν η αρχή μιας καινούργιας μάχης την εξέλιξη της οποίας αναμένουμε με ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε για όσα Σαββατοκύριακα παραμείνει το δίδυμο του Mega στην πρωινή ζώνη.

Γιώργος Σκρομπόλας