Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: Ο πόλεμος στην Ουκρανία τα αλλάζει όλα

Ουκρανία

Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης...

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει τα πάντα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς η ενημέρωση παίρνει τον πρώτο ρόλο.

Με συνεχή ενημέρωση το Mega από νωρίς το πρωί σήμερα. Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγαίνουν εκτός, ενώ κανονικά θα μεταδοθούν μόνο τα επεισόδια των σίριαλ Γη της Ελιάς και Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία» με τη Ράνια Τζίμα και τη Νίκη Λυμπεράκη, Η πρεμιέρα της εκπομπής του Θεοχάρη Ιωαννίδη αναβάλλεται.

Η έκτακτη επικαιρότητα κυριαρχεί και στον ΑΝΤ1. Το προγραμματισμένο Ενώπιος Ενωπίω αναβάλλεται και στη θέση του θα παρακολουθήσουμε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Με ενημέρωση συνεχίζει και ο Alpha, ενώ ο σταθμός έχει προγραμματίσει ήδη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από τις 06:30 το πρωί της Παρασκευής. Παρουσιαστές θα είναι η Μίνα Βάρσου και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχουν συνεχείς συνδέσεις με τον απεσταλμένο του σταθμού στην Ουκρανία Αλέξη Κουβέλη και τον στρατιωτικό αναλυτή αντιναύαρχο ε.α. Βασίλη Μαρτζούκο.

Στον ΣΚΑΪ, η έκτακτη ενημέρωση θα συνεχίσει όλη τη μέρα, ενώ το κεντρικό δελτίο  θα βγει μια ώρα νωρίτερα, στις 18:45. Στις 21:00 θα ακολουθήσει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα. Tο προγραμματισμένο δίωρο επεισόδιο του Survivor δεν θα μεταδοθεί.

Με έκτακτα δελτία συνεχίζει και το Star, ενώ το MasterChef -για την ώρα- θα προβληθεί κανονικά.

Συνεχή ροή ενημέρωσης έχει από το πρωί και η ΕΡΤ, η οποία θα συνεχιστεί και μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 21:00, στην ΕΡΤ1. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα παρουσιάσει στις 22:00 μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι ανταποκριτές και οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δώσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ειδικοί αναλυτές θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα κάνουν εκτιμήσεις για την κρίσιμη κατάσταση.