Τηλεαστέρες που χώρισαν το 2010

Βίντεο:Τηλεοπτικά ζευγάρια που χώρισαν το 2010

Το 2008 το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας είχε εκπονήσει μία έρευνα, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 2010, οι μισοί γάμοι θα καταλήξουν σε διαζύγιο. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη πρόβλεψηΔήμητρα

Δήμητρα Αιγινίτη – Αντώνης Σρόιτερ

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρεία. Είναι μόλις 5 μήνες παντρεμένοι κι όμως… Φαίνεται πως η ασυμφωνία χαρακτήρων θα τους οδηγήσει στον δικηγόρο. Η Δήμητρα ανακοινώνει τον χωρισμό τους μέσω facebook. Τα τηλέφωνά τους συνεχίζουν να χτυπάνε. Αλλά κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλήσει.

Αθηνά Οικονομάκου – Παναγιώτης Μπουγιούρης:

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί. Εκείνοι από την μεριά τους ούτε το επιβεβαίωναν, ούτε το διέψευδαν. Μέχρι που τον Νοέμβριο ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Τραγική ειρωνεία, έτσι;

Χρήστος Δάντης – Φλώρα Θεοδώρου:

Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου  μετά από 3 χρόνια έγγαμου βίου και 5 χρόνια γνωριμίας, διέλυσαν τον γάμο τους επεισοδιακά. Ο Χρήστος ζήτησε από την Φλώρα να χωρίσουν καθώς ερωτεύθηκε μία άλλη γυναίκα, από την οποία περιμένει και παιδί. Η Φλώρα πληγώθηκε πολύ και θέλει να κρατήσει το σπίτι που κάποτε στέγαζαν τον έρωτα τους στο όνομά της, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον τραγουδιστή. Ακόμη ψάχνουν να βρουν μία λύση στα δικαστήρια.

Μιμή Ντενίση -  Σωτήρης Πολύζος

Παντρεύτηκαν το 2008 αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ. Φέτος το Νοέμβριο εκδόθηκε το διαζύγιο τους. Η Μιμή συνεχίζει τη ζωή της με έναν νέο έρωτα τν επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr