Τι ζήτησε ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1

Διαβάστε: Δεν του χάλασαν το χατίρι

Αυτό έγινε ,λοιπόν και πριν από λίγες ημέρες, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος, φρόντισε να τους μεταφέρει μία νέα άποψή του και μία νέα επιθυμία του. Μία άποψη την οποία μάλιστα υποστήριζε με πάθος και δεν είχε κι άδικο…

Τι ήταν αυτό που ζήτησε ο Γιώργος Παπαδάκης από τους Αντεννικούς; Ο οικοδεσπότης του «Καλημέρα Ελλάδα», ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου η πρωινή εκπομπή του να μην ρίξει αυλαία από την Παρασκευή 10 Ιουνίου, όπως αρχικά είχε αποφασίσει το κανάλι.

Βλέπετε, οι Αντεννικοί είχαν πει το «ναι» στην… διακαναλική συμφωνία κυριών να ρίξουν όλα τα κανάλια την αυλαία του ζωντανού τους προγράμματος από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, όμως, εντέλλει δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα.

Ναι, δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα, γιατί και το Mega και ο Alpha αποφάσισαν να έχουν στον αέρα τις εκπομπές τους κανονικά μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε αλλάζουν τα τηλεοπτικά πλάνα…

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδάκης που ήταν ενημερωμένος σχετικά με τις κινήσεις των τηλε-αντιπάλων του, ζήτησε από τους Αντεννικούς, το «Καλημέρα Ελλάδα» να μείνει κανονικά στον αέρα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, από την στιγμή που και όλες οι υπόλοιπες καθημερινές, ενημερωτικές εκπομπές θα βρίσκονται στις επάλξεις, έτσι ώστε να μην παραχωρήσει… (λέω εγώ) τηλεοπτικό έδαφος, αλλά και να συνεχίσει να παρακολουθεί τις σημαντικές πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις που τρέχουν αυτή την εποχή στην χώρα μας.

Όσο για το τι έγινε τελικά; Το αίτημα του Γιώργου Παπαδάκη έγινε αποδεκτό και έτσι ούτε το «Καλημέρα Ελλάδα», ούτε όμως  και το «10 με 1 μαζί», θα ρίξουν αυλαία στις 10 Ιουνίου, αλλά θα μας το πουν το «καλό καλοκαίρι», προς το τέλος του μήνα.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως για το τέλος του μήνα μετατίθεται και η πρεμιέρα της θερινής, infotainment εκπομπής που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Νάνσυ Νικολαΐδου