Τι τηλεθέαση έκανε το Μες στην καλή χαρά;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Για μια ακόμα σεζόν η πρωινή παρέα του ALPHA έχει βάλει στόχο να μας κάνει όλους να είμαστε …μες στην καλή χαρά! Είναι όμως οι ίδιοι χαρούμενοι; Τι τηλεθέαση έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen το τρίτο Σαββατοκύριακο;

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το Μες στην Καλή Χαρά συγκέντρωσε ποσοστό το Σάββατο 15,9% -ελαφρώς πιο χαμηλά από τις αποδόσεις που μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη εκπομπή- και την Κυριακή 19%. Στο νεανικό κοινό τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, 21,5% το Σάββατο και 26% την Κυριακή!

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο το Μες Στην Καλή Χαρά παρουσίασε άνοδο στις επιδόσεις του. Το Σάββατο η εκπομπή συγκέντρωσε το 19,4% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 25,7% στις ηλικίες 15-44. Την Κυριακή ο γενικός μέσος όρος της εκπομπής ήταν 18,8%, ενώ το ποσοστό των νέων άγγιξε το 28,1%!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η εκπομπή διατήρησε τα ποσοστά της, κρατώντας σταθερή τη δυνάμική της. 19,2% στο γενικό και 25,5% στο νεανικό κατέγραψαν οι μετρητές για το Σάββατο. Αντιστοίχως, τα νούμερα της Κυριακής ήταν 17,9% στο σύνολο και 22,5% στις ηλικίες 15 – 44.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο δύσκολη στιγμή της Ρένιας Λουιζίδου