Τι θα βλέπουμε στην prime time ζώνη του Alpha από 1η Σεπτεμβρίου;

Νέα σειρά έρχεται στον Alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT από την πρώτη Σεπτεμβρίου το κανάλι της Καντζας θα ξεκινήσει την προβολή της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς Revenge, η οποία θα βγαίνει καθημερινά από το κανάλι ακριβώς μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δηλαδή στις 20.00.

Όσον αφορά στην πολύ επιτυχημένη μαγειρική εκπομπή του σταθμού «Κάτι ψήνεται» που σημειώνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα λίγο αργότερα μέσα στη σεζόν παραμένοντας στην ώρα προβολής που είχε δηλαδή τις 20:00.

Το Revenge θα είναι σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και αναμένεται να φανεί ένα ιδιαίτερα δυνατό χαρτί στα χέρια του καναλιού, αφού σε όσες χώρες έχει προβληθεί, έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι υπεύθυνοι του Alpha το είχαν στα χέρια τους από το καλοκαίρι και αρχικά είχε αποφασιστεί να βγει αέρα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο πιστεύοντας στη δυναμική της σειράς, επέλεξαν να το κρατήσουν για τη σεζόν που έρχεται και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο την prime time ζώνη. Φυσικά στην prime time θα υπάρχουν τόσο η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» όσο και τα υπόλοιπα δυνατά προγράμμα του σταθμού.

Παυλίνα Ντάσιου