Τι θα δούμε στο βραδινό εορταστικό Mega με Μια;

Η εγγραφή έγινε χθες μέχρι αργά το βράδυ...

Όπως είχαμε  γράψει πριν λίγες μέρες το κανάλι της Μεσογείων, τελικά αποφάσισε να βγάλει το εορταστικό βραδινό Mega με Μια και τα γυρίσματα έγιναν χθες και είχαν διάρκεια πολλές ώρες , ξεκινώντας από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Έτσι  λοιπόν , το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή με την ομάδα της πρωινής εκπομπής, σε ένα πολύ εντυπωσιακό σόου.

Το πλατό φόρεσε τα “καλά” του, τα γιορτινά του στολίστηκε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες της ημέρας

Όπως είχαμε  γράψει το μουσικό κομμάτι έχουν αναλάβει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους , αλλά θα υπάρξουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου θα βρεθεί στο πλατό μαζί με πέντε από τα παιδιά που συμμετείχαν στο Music School και θα τραγουδήσουν, ενώ αργότερα θα παρελάσουν ζογκλέρ ακόμα και χορεύτριες poll dance.

Όπως επιβάλλει η πρώτη μέρα του χρόνου, στο σόου θα στηθεί ρουλέτα και ο Μάρκος μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Θεοφάνους και την παρέα της εκπομπής θα τζογάρουν για το καλό του χρόνου.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην εγγραφή λένε πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό αφού τόσο ο Μάρκος , όσο και το κανάλι ήθελαν να βγάλουν ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, με πολύ τραγούδι και χορό, 

Αυτό ,  που απομένει τώρα  είναι να δούμε το εορταστικό Mega με Μια στον τηλεοπτικό αέρα.