Τι θα δούμε σήμερα στο «Έτσι απλά» ;

Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επέστρεψε ανανεωμένη!

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Σήμερα, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου κατασκευάζουν μια σκηνή για δημιουργικό παιχνίδι, μας δείχνουν τρόπους για να μετατρέψουμε ένα παλιό ξύλινο τρενάκι σε πίνακα ανακοινώσεων και μεταμορφώνουν με τούλι ένα τραπεζάκι. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου φτιάχνει την πιο εύκολη και γρήγορη ζύμη πίτσας την οποία προτείνει σε τέσσερις νόστιμες εκδοχές…
Η ηθοποιός και βραβευμένη κουκλοπαίκτρια Εύα Νικηφόρου έρχεται στο πλατό του «Ετσι απλά» και μας μιλά για το κουκλοθέατρο και τα ερεθίσματα που δίνει σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.