Τι θα δούμε απόψε στο «Μεζεδοπωλείο»!

«Το μεζεδοπωλείο», υπόσχεται να χαρίσει άφθονες κωμικές «ποικιλίες», στις 20.45 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Η Λίζα έρχεται στο μεζεδοπωλείο περίλυπη, αφού η τροχαία της πήρε τις πινακίδες. Ο Λεωνίδας προσφέρεται να της δώσει μια προκαταβολή από το μισθό της, μαθαίνει όμως ότι έχει κάμποσες άλλες κλήσεις απλήρωτες! Ο μόνος που θα μπορούσε να «διευκολύνει» την κατάσταση είναι ο Σπύρος, φίλος του Λεωνίδα και αστυνομικός της τροχαίας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το ίδιο κιόλας πρωί, ο Λεωνίδας του έκανε μάθημα… δεοντολογίας!

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

Με αφορμή έναν τηλεφωνικό καβγά του Λεωνίδα με τον γιο του, ο Τάσος θυμάται τη νεανική του φιλοδοξία να γίνει διάσημος μουσικός, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει τεράστιο ταλέντο. Η Λίζα τον παρακινεί να κυνηγήσει το όνειρό του και ο Λεωνίδας συμφωνεί μαζί της. Δεν θα αργήσει όμως να το μετανιώσει, αφού το ίδιο βράδυ ο Τάσος κάνει μια «προχωρημένη» εμφάνιση ως τραγουδοποιός και κάνει το μεζεδοπωλείο άνω-κάτω!

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Ένας παράξενος πελάτης έχει εμφανιστεί στο μεζεδοπωλείο. Παραγγέλνει συνέχεια πιάτα τα οποία επιστρέφει σχεδόν γεμάτα. Ο Λεωνίδας αναρωτιέται γιατί δεν του αρέσουν οι νοστιμιές του, ώσπου έρχεται ο Σπύρος ο αστυνομικός και βλέποντας τον περίεργο πελάτη αναστατώνεται. Είναι σίγουρος πως πρόκειται για έναν ληστή τραπεζών που απέδρασε πριν μερικές μέρες από τη φυλακή…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Σαβράνη
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Κώστας Καλαφάτης
Εταιρία Παραγωγής: Art Factory