Τι θα δούμε απόψε στην TV εκτος από την τελετή λήξης

Δείτε τι θα... δείτε το βράδυ της Κυριακής

Στις 21:00 άρχιζει στον ΑΝΤ1 η ταινία «Ένας υπέροχος άνθρωπος». Είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ο οποίος βραβεύτηκε το 1994 με το βραβείο Νόμπελ Οικονομικών. Η ταινία αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και απέσπασε τέσσερα βραβεία Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Τζένιφερ Κόνελι ). Ο δημοφιλής Ράσελ Κρόου δίνει ίσως την καλύτερη ερμηνεία του μετά τον Μονομάχο’ (Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου).

Την ίδια ώρα, στις 21:00 στο Star, έχει BATMAN.

H κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού ήρωα της DC Comics, δημιούργημα του Μπομπ Κέιν, από το «τρομερό παιδί» του φανταστικού, τον Τιμ Μπάρτον. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

Το MEGA έχει επιλέξει για απόψε, επαναλήψεις του «Minute to win it» που αρχίζει στις 21:00 ενώ στις 22:30 αρχίζουν οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη με… κρητικές μαντινάδες.

Ο Alpha στις 21:00 «παίζει» σε επανάληψη το Κάτι Ψήνεται Celebrities. Mια ηθοποιός, ένας μουσικός, μια δημοσιογράφος και ένας παρουσιαστής γίνονται ..σεφ για μία μέρα, για να προσφέρουν το τέλειο δείπνο και διαγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η Μαρία Ανδρούτσου, ο Ζακ Στεφάνου, η Μαρία Καλπάκη και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μπαίνουν στην κουζίνα, βάζουν τις ποδιές, πιάνουν τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, κι ετοιμάζουν απολαυστικά πιάτα.

Στις 22:00 στο ΣΚΑΪ «Υπερκατασκευές: Ξαναχτίζοντας το Φράγμα Χούβερ»
Το φράγμα του Χούβερ όταν ολοκληρώθηκε, το 1936, ονομάστηκε από πολλούς ως το 8ο θαύμα του κόσμου!
Έξι εκατομμύρια τόνοι τσιμέντου, στο έδαφος του μεγαλύτερου φαραγγιού της Αμερικής…
Σκεφτείτε τώρα πως αυτό το αριστούργημα δεν υπάρχει και κάποιος θέλει να το κατασκευάσει από την αρχή. Πώς θα το έφτιαχνε; Θα έκανε κάτι διαφορετικό; Σε τι θα διέφεραν τα μέτρα ασφαλείας για τους εργάτες και το περιβάλλον; Δύο από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά γραφεία δίνουν την δική τους ξεχωριστή άποψη…  

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα δούμε στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών