Τι θα δείτε απόψε στο «Νησί «

Το «Νησί» πρόκειται να επιστρέψει από τον Ιανουάριο με καινούργια επεισόδια ενώ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το MEGA σκοπεύει πριν από αυτά να προβάλλει τηλεταινία με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμα προγραμματίζεται στο κανάλι της Μεσογείων και για το οποίο θα σας ενημερώσουμε μόλις αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία προβολής αλλά και η διάρκεια του επεισοδίου, καθώς εξετάζεται να είναι μεγαλύτερο της μίας ώρας.

Προς το παρόν, διαβάστε τι θα συμβεί απόψε στο 9ο επεισόδιο της σειράς:

Ο Αντρέας Βανδουλάκης στέλνει, με τον Αντώνη, ένα γράμμα στην Άννα και την προσκαλεί σπίτι του. Ο Αντώνης ζηλεύει πολύ αλλά της το δίνει. Ο Γιώργης και η Άννα αρχίζουν τα πηγαινέλα στην έπαυλη των Βανδουλάκηδων. Η Άννα θαμπωμένη από τον πλούτο πετάει στα σύννεφα. Ο Αντώνης την κατηγορεί ότι πουλήθηκε στους πλούσιους. Ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης, πατέρας του Αντρέα, διαφωνεί με την επιλογή του γιου του να παντρευτεί την κόρη ενός ψαρά.

Ο γιατρός Κυρίτσης επανεμφανίζεται στη Σπιναλόγκα φέρνοντας μαζί του μια νέα πειραματική φαρμακευτική αγωγή που δίνει ελπίδες στους κατοίκους της. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη ομολογούν στο Λαπάκη πως η Καλλιόπη θήλασε το μωρό και τον εκλιπαρούν να μην τους το πάρει για υιοθεσία.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:50

Γρηγόρης Μελάς