Τι συμβαίνει στην απογευματινή ζώνη;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Δύο τουρκικά σίριαλ και ένα ελληνικό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια προσπάθεια να κερδίσουν όσους περισσότερους τηλεθεατές μπορούν. Από τις 18:00 έως τις 20:00 ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βάλει το τηλεοπτικό κοινό σε «Πειρασμό», ενώ το MEGA προειδοποιεί για «Έρωτα και Τιμωρία» και «Κλεμμένα Όνειρα». Ποιοι είναι οι κερδισμένοι της απογευματινής ζώνης;

Κατά κάποιο τρόπο όλοι είναι νικητές αφού μοιράζονται ισόποσα κομμάτια της ίδια πίτας. Για παράδειγμα χθες, η τηλεθέαση διαμμορφώθηκε ως εξής: Έρωτας και Τιμωρία – 33,2%, Κλεμμένα Όνειρα – 31,5%, Πειρασμός 29,6%. Ωστόσο, την πρώτη ώρα που τα δύο τουρκικά σίριαλ κονταροχτυπιούνται, ο «Πειρασμός» παρουσιάζει μικρότερη τηλεθέαση από τον αντίπαλό του, χθες συγκέντρωσε ποσοστό 27,5%, ενώ τη δεύτερη ώρα περνάει μπροστά από το ελληνικό σίριαλ, 33% ήταν το χθεσινό σκορ.

Φαίνεται πως ο διάδοχος των «Μυστικών της Εδέμ», ένα σίριαλ που συχνά έφτανε το 50%, θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να καταφέρει να ξαναφέρει το κοινό πίσω στο Μεγάλο Κανάλι. Βέβαια, από την ερχόμενη Δευτέρα αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς η νέα ελληνική σειρά «Είναι Στιγμές» θα είναι αυτή που θα βρεθεί απέναντι από τα «Κλεμμένα Όνειρα» και θα μετρήσει τη δυναμική της. Ο «Πειρασμός» ολοκληρώνεται την Παρασκευή με ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Κλεμμένα Όνειρα: Ένταση ανάμεσα σε Σταύρο και Μαρία!

Πειρασμός: Η Φιρντέβς αποδέχεται την πρόταση γάμου του Τσετίν Οζντέρ!