Τι συμβαίνει με το «Κους Κους»…

Διαβάστε: Ποιοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους και ποιος απομακρύνεται;

Αναστάτωση η οποία όσο το τηλέφωνο καθυστερεί και δεν χτυπά, όπως καταλαβαίνετε, τόσο χτυπάει κόκκινα… Ετσι, μεταξύ άλλων βρίσκονται στην αναμονή και οι συντελεστές του «Κους-Κους το μεσημέρι», αφού πέρα από το γεγονός ότι η εκπομπή πήρε το πράσινο φως και θα συνεχιστεί εννοείται με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της και του χρόνου, τίποτα άλλο και κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει το τηλεοπτικό του μέλλον από Σεπτέμβρη.   
 
Ετσι, είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι φέτος μετά από πολλά χρόνια, η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας, δεν αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με την ανανέωση της θεματολογίας της εκπομπής και του πάνελ, αλλά και με την ανανέωση της θέσης του αρχισυντάκτη. 
 
Ναι, μετά από πολλά χρόνια, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από την θέση της, η μέχρι τώρα αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Παλιαλέξη, γεγονός το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, μιας και αυτή η απομάκρυνση αποφασίστηκε μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για το «Κους-Κους». 
 
Επίσης για την ώρα – όπως σας είπα και πιο πάνω – δεν είναι σίγουρο τίποτα όσο αφορά και στο πάνελ της εκπομπής… Δεν είναι σίγουρο τίποτα σε σχέση με το ποιος μένει και ποιος φεύγει… Οι πληροφορίες μου μου λένε, πως οι μόνες σίγουρες παρουσίες στο πάνελ, ειναι για την ώρα, αυτές του Δημήτρη Παπανώτα και του Νάσου Γουμενίδη. Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει κλειθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να κλειδώσει κι επισήμως την παρουσία του στην εκπομπή. 
 
Ακόμα ,όμως, ένα θέμα που έχει να λύσει η διοίκηση της Κάντζας μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, είναι το αν θα υπάρξει guest παρουσιάστρια – καλεσμένη, για να αναλάβει την παρουσίαση του «Κους-Κους», όσο καιρό η Κατερίνα βρίσκεται στο σπίτι με το μωράκι της. Η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε μέχρι τον Νοέμβριο δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο πόστο της. 
 
Βέβαια, υπάρχει και η ιδέα το κενό που θα αφήσει πίσω της η Κατερίνα, να καλυφθεί εκ των ενόντων… Δηλαδή, να αναλάβουν τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πάνελ, όπως έγινε και τον χειμώνα που μας πέρασε, όλο το διάστημα εκείνο που η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. 
 
Για να δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε του χρόνου στο «Κους-Κους» και κυρίως το ποιους θα δούμε να βρίσκονται μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες! 

Νάνσυ Νικολαΐδου