Τι συμβαίνει με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και το Alter ;

Διαβάστε λεπτομέρειες

Μάλιστα, η φημολογία αυτή για το τι έχει συμβεί με την Κλεοπάτρα και δεν βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο τηλεοπτικό της πόστο, ήρθε και φούντωσε σήμερα, με την είδηση που θέλει την δημοσιογράφο να μην βρίσκεται στο πόστο της, ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, που θα πέσει και η αυλαία για την ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Περιστερίου.

Ετσι, όπως ίσως φαντάζεστε, διάφορα… σκοτεινά σενάρια άρχισαν να κυκλοφορούν στην τηλεοπτική αγορά και πολλοί θέλησαν να μιλήσουν για ένα νέο τηλεοπτικό διαζύγιο. Ομως, τα πράγματα ευτυχώς δεν είναι έτσι… Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλεοπάτρα απουσιάζει από την εκπομπή, γιατί στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου έληξε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το κανάλι και παρά το γεγονός ότι είχε σκοπό να παραμείνει μέχρι τέλους, κάποιες σοβαρές οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις που της προέκυψαν την ανάγκασαν όχι μόνο να μην είναι στην εκπομπή, αλλά και να εγκαταλείψει και την Αθήνα και να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καβάλα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους δικούς της.

Οσο τώρα για το αν η Κλεοπάτρα θα εξακολουθήσει να είναι μόνιμη κάτοικος Περιστερίου και του χρόνου; Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, έχει δεχτεί ήδη πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό της – μάλιστα οι υπεύθυνοι του καναλιού θα ήθελαν να την δουν να ενισχύει με την παρουσία της το πάνελ του «Μπλα-Μπλα» – όμως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Και σας λέω πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, γιατί οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, θέλουν την Κλεοπάτρα να έχει δεχτεί ταυτοχρόνως κρούση και από άλλο κανάλι και παρά το γεγονός ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Alter, αυτή η νέα πρόταση την έχει βάλει για τα καλά σε σκέψεις. Βλέπετε, τον χειμώνα κι αυτή όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κανάλι, δεν πέρασαν και λίγα, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην μπορεί να κατασταλάξει για το τι πρέπει να κάνει, λόγω της αβεβαιότητας που εξακολουθεί να πλανάται πάνω από το Περιστέρι.

Οι οριστικές συζητήσεις της Κλεοπάτρας με το Alter και όχι μόνο, αναμένεται να γίνουν περί τις αρχές Αυγούστου, όπου κι εκεί θα δούμε τελικά για το που… θα δούμε από Σεπτέμβρη την δημοσιογράφο !

Νάνσυ Νικολαΐδου