Τι συμβαίνει με την Ελένη και τον Alpha;

Διαβάστε: Συνεχίζει ο "Καφές με την Ελένη";

Βλέπετε, η φετινή χρονιά ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές και της Ελένης και του «Καφέ» της, γιατί πραγματικά η ξανθιά παρουσιάστρια έδωσε μάχη για να τα καταφέρει όχι να κερδίσει την πρωτιά – αυτή άλλωστε την είχε χάσει μέσα από τα χέρια της από πολύ νωρίς – αλλά για να σταθεί στο ύψος των πρωινών, τηλεοπτικών περιστάσεων και να τα καταφέρει να τερματίσει στο γκραν – πρι της τηλεθέασης, σημειώνοντας αξιοπρεπή επίδοση ! 
 
Ομολογουμένως, η μεγάλη φετινή ήττα της Ελένης, δεν έχει να κάνει τόσο με το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα όσο αφορά στο σύνολο της τηλεθέασης του «Καφέ» της, αλλά με το γεγονός ότι ηττήθηκε κατά κράτος από το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά, όσο αφορά και στην τηλεθέαση των νεανικών κοινών, των πολυσυζητημένων κοινών από 15 μέχρι και 44, ηλικίες στις οποίες μέχρι πέρσι σάρωνε, χωρίς κανείς να μπορέσει καν να την… απειλήσει!   
 
Παρά, όμως, την πραγματικά μέτρια φετινή πορεία της εκπομπής της και τις εντελώς χλιαρές της επιδόσεις τις περισσοτερες μέρες του χρόνου, η ωραία Ελένη της Κάντζας, θα μας το κουνήσει την Παρασκευή το πρωί το μαντήλι και θα μας το ευχηθεί το «καλό καλοκαίρι», χωρίς ουσιαστικά να έχει κανένα πρόβλημα και τίποτα που να την προβληματίζει σοβαρά, μιας και ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων και τυχερών τηλε-αστερίδων, που έχουν καταφέρει και ήδη έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας τους με τα κανάλια στα οποία εργάζονται. Συγκεκριμένα η Ελένη, έχει με τον Alpha συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια. 
 
Ναι, η Ελένη θα βρίσκεται στο κανάλι της Κάντζας για δύο ακόμη σεζόν, οπότε όπως καταλαβαίνετε, έχει φροντίσει να έχει το κεφάλι της ήσυχο, από πολύ νωρίς… Βέβαια, κι από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν θα κάνει τα πάντα, έτσι ώστε από Σεπτέμβρη να τα καταφέρει και να βρει ξανά τον παλιό καλό τηλεοπτικό εαυτό της και την φόρμα της. 
 
Ναι, η Ελένη έχει μάθει στον τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και πιστέψτε με, δεν της αρέσει καθόλου, μα καθόλου το να βγαίνει χαμένη… Ετσι και ο «Καφές» της θα ρετουσαριστεί εκ ΄βάθρων – χωρίς να αποχωριστεί φυσικά την κλασική του εικόνα – ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στους συνεργάτες της. 
 
Κατά τα άλλα; Τα σχέδια της Ελένης και του Alpha για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, δεν σταματούν εδώ… Σύμφωνα με πληροφορίες οι της Κάντζας σκέφτονται πολύ σοβαρά το να προχωρήσουν τελικά στην τηλεοπτική αξιοποίηση της Ελένης και στην βραδινή τους ζώνη.   
 
Αυτό δε, είναι ένα σενάριο που συχνά – πυκνά έρχεται στο προσκήνιο, τελικά ποτέ δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα να υλοποιείται, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν απασχολεί τα μάλλα την διοίκηση του Alpha. Γι ΄αυτό και είναι ένα σενάριο το οποίο μπορεί μέχρι τώρα να έρχεται στο προσκήνιο και στην συνέχεια να μπαίνει και πάλι στην άκρη, όμως, ποτέ δεν εγκαταλείπεται. 
 
Ετσι, οι του Alpha σκέφτονται πως αν βάλουν κάτω τα… κουκιά του προυπολογισμού που έχουν στα χέρια τους για την σεζόν 2011-2012 και δουν ότι τους περισσεύουν ,σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση κάποιων ψυχαγωγικών πρότζεκτ, ανάμεσα στα οποία είναι και το τηλεπαιχνίδι , «I love my country». 
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα άκρως φιλόδοξο και προσεγμένο κατά την διάρκεια του οποίου θα μπορεί να συμμετέχει όλη η… Ελλάδα Ενα πρόγραμμα το οποίο ήταν αρχικά φέτος να έβγαινε στον αέρα, αλλά τα… κουκιά που σας είπα και πιο πάνω, τελικά δεν το επέτρεψαν. 
 
Για το «I love my country», λοιπόν, σκέφτονται ως ιδανική οικοδέσποινα την Ελένη. Γιατί αναμφισβήτητα η Ελένη είναι ένα άκρως λαμπερό πρόσωπο, είναι ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό σε όλη την Ελλάδα και είναι κι ένα πρόσωπο του οποίου η τηλεοπτική εμπειρία είναι τέτοια, που θα μπορούσε να φανεί πολύτιμη στο κανάλι και στην επιτυχία που θα θελήσει να πετύχει, πέφτοντας στην μάχη για την τηλεθέαση με μία τέτοια κίνηση… μάτ ! 
 
Ναι, αν ο Alpha θελήσει να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει και να κάνει την ανατροπή όσο αφορά στο prime-time του, προκαλώντας με έναν έξυπνο τρόπο τηλε-πάταγο, τότε σίγουρα η ωραία Ελένη της Κάντζας, είναι όντως η ιδανική επιλογή γι ΄αυτούς. Για να δούμε τελικά τι θα γίνει… 
Νάνσυ Νικολαΐδου