Τι στήνουν στο MEGA… σε ένα λεπτό;

Διαβάστε: Έρχεται νέο τηλεπαιχνίδι δράσης

Ένα από τα concept που μελετούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο στο MEGA είναι το «Minute to win it» ένα τηλεπαιχνίδι με πάρα πολλή δράση. Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είναι πολύ φρέσκο καθώς έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 2010 αλλά έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και σε αρκετές άλλες χώρες όπου προβάλλεται. Είναι μοντέρνο, γρήγορο και ο διαγωνιζόμενος προσπαθεί να πραγματοποιήσει διάφορες δυσκολίες που του βάζουν μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, δηλαδή σε ένα λεπτό.

Ο παίκτης λοιπόν έχει στη διάθεσή του τρεις «ζωές» και σε κάθε δοκιμασία ανεβαίνει χρηματικό έπαθλο έχοντας κάποια από τα ποσά ως «μαξιλαράκια» ώστε να μην φεύγει με άδεια χέρια. Οι δοκιμασίες είναι αστείες αλλά υπάρχουν και δικαιολογημένα πολύ δύσκολες αφού αν ο διαγωνιζόμενος καταφέρει να τις πραγματοποιήσει κερδίζει ένα εκατομμύριο δολάρια. Βέβαια, στη χώρα μας, μάλλον θα είναι… δύσκολο να μπει τόσο μεγάλο έπαθλο γιατί αν κάποιος το κερδίσει θα τινάξει τη Mega μπάνκα στον αέρα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…!  

Πάντως, στο κανάλι της Μεσογείων έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού και σκέφτονται μήπως το εντάξουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, να ξεκινήσει δηλαδή να προβάλλεται από το Φεβρουάριο του 2012. Μάλιστα ένα από τα ονόματα που ακούγονταν έντονα για την παρουσίασή του είναι και του «Πρωινού Mou» Γιώργου Λιάγκα, αλλά τελικά, λόγω φόρτου εργασίας, δεν αποκλείεται στην παρουσίαση να βρεθεί ο συνεργάτης του Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του MEGA θα αποφασίσουν το επόμενη διάστημα αν θα προβάλλουν το τηλεπαιχνίδι την επόμενη σεζόν. Αν η απόφαση είναι θετική τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο με σκοπό να προβληθεί στη θέση του «Money Drop».

Γρηγόρης Μελάς 

Δείτε το απόσπασμα από το επεισόδιο που προβλήθηκε στην Αυστραλία τον Αύγουστο του 2010, με τον παίκτη που κέρδισε μισό εκατομμύριο δολάρια! Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο.