Τι σηματοδοτεί η ένταξη του Τζώνη Καλημέρη στη dream team του ομίλου Ant1;

Ποιος ο νέος του ρόλος;

Εδώ και μία εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο κ. Τζώνη Καλημέρης, μετά την αποχώρησή του από το κανάλι της Κάντζας εντάσσεται στο δυναμικό του Ant1.
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει ο όμιλος Ant1 θέλοντας να έχει στο δυναμικό του τα ικανότερα στελέχη της «αγοράς».

Ο αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Θεοδωρής Κυριακού τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μία στρατηγική η οποία έχει επιφέρει πολλές επιτυχίες στον όμιλο και στο πλαίσιο αυτό επιθυμεί την περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής και διοικητικής ομάδας του, εντός και εκτός συνόρων. Έτσι και η μετακίνηση του Τζώνη Καλημέρη ήταν μέσα στα σχέδιά του εδώ και καιρό.

Το know how, η εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Καλημέρη σε συνδυασμό με την άψογη σχέση που διατηρεί ο ίδιος με τα περισσότερα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του Αnt1 δίνουν τα εχέγγυα για μια ακόμα επιτυχημένη συνεργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου η πρώτη προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε τον Οκτώβριο στο φεστιβάλ των Καννών.
Από τότε υπήρξαν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, αφού ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών αυτή η συνεργασία να ευδοκιμήσει.

Ο κ. Καλημέρης, λοιπόν, από τις αρχές Ιανουαρίου και επισήμως θα αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών του ομίλου.

Παυλίνα Ντάσιου