Τι σέξυ διαφήμιση ετοιμάζει η Kate Upton;

Φόρεσε μόνο το καυτό της μαγιό και κατέπληξε τον ανδρικό πληθυσμό!

Η 20χρονη κοπέλα η οποία έγινε σούπερ σταρ όταν το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated την επέλεξε για το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου τεύχους με τα μπικίνι, έκλεισε άλλη μία μεγάλη συμφωνία που θα της αυξήσει σημαντικά τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η σέξι Kate Upton θα συνεργαστεί με την εταιρεία Skullcandy για την πρόωθηση νέας σειράς ακουστικών! Μπορεί η εντυπωσιακή Kate να έχει βάλει τα ακουστικά και να ποζάρει με χάρη στον φωτογραφικό φακό, όμως τα βλέμματα όλου του κόσμου κλέβει το καλλίγραμο κορμί της!

Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει διχάσει την εταιρεία ακουστικών, γιατί βλέπουν πως οι μετοχές του μοντέλου ανεβαίνουν, όχι όμως και του προιόντος τους!

Η Kate συχνά θυμάται τις μέρες που ξεκινούσε στο χώρο, όταν όλοι οι ειδικοί της έλεγαν ότι είναι πολύ χοντρή «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Αλλά το σώμα μου είναι από το είδος που αποκτάς όταν γυμνάζεσαι και τρως υγιεινά. Άρα δεν έχω εγώ το πρόβλημα. Γιατί ούτε ναρκωτικά κάνω, ούτε υποχρεώνω τον εαυτό μου να πεινάσει. Θέλω να απολαμβάνω την ζωή. Και είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό αν πεινάς και αισθάνεσαι μίζερα».

Η τελευταία φορά που είδαμε το σέξι κορίτσι να συμμετέχει σε διαφήμιση ήταν τον περασμένο Μάιο. Η παρουσία της με τα εσώρουχα κόβει την ανάσα!