Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το Πρωινό mou χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα;

Ανέβηκαν ή κατέβηκαν οι τηλεθεάσεις της πρωινής εκπομπής του MEGA;

Με στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ από τις 10:00 έως τις 17:00, το Πρωινό mou βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη. Η Φαίη Σκορδά ηγήθηκε της παρουσίασης, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άκη Πετρετζίκη, την Βίκυ Παγιατάκη και την Μαρία Φραγκάκη. Με απουσία των ειδήσεων της Ελεάννας Τρυφίδου -επίσης λόγω απεργίας- η δομή και όλες οι στήλες της εκπομπής διατηρήθηκαν όπως και πριν. Τι νούμερα κατέγραψε η Nielsen για το Πρωινό mou χωρίς τον Γιώργο; Διατήρησε τη δυναμική της η εκπομπή ή μήπως όχι;

Στα ύψη βρέθηκε η τηλεθέαση του πρωινού του MEGA, το οποίο δείχνει ότι …με κάθε καιρό η νίκη στην τηλεοπτική αρένα του ανήκει. Στο 37,5% έφτασε η συνολική τηλεθέαση της εκπομπής και στο 44,3% στο νεανικό κοινό. Η εκπομπή βρέθηκε στα περισσότερα ημίωρα πάνω από το 40%, ενώ για μιάμιση ώρα οι νέοι που έβλεπαν Πρωινό mou άγγιξαν το 50%!

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω της στάσης εργασίας απουσίαζαν από το σκηνικό οι ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ και του ΣΚΑΪ, γεγονός που ευθύνεται εν μέρει για τις πιο υψηλές από το συνηθισμένο αποδόσεις της εκπομπής του MEGA. Ωστόσο, συνυπολογίζοντας ότι το Πρωινό mou είχε και αυτό τις δικές του απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό, καταλήγουμε ότι η εκπομπή έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στο τηλεοπτικό τοπίο και το θρόνο δεν σκοπεύει να τον παραδώσει σε κανέναν.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που έφερε σε δύσκολη θέση τον Ορφέα Παπαδόπουλο

Το νέο επάγγελμα της Κατερίνας Καραβάτου