Τι μπορείτε να δείτε σήμερα στην τηλεόραση

απεργία

Διαβάστε: Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ...μπάλα απόψε στις οθόνες μας

Οι δημοσιογράφοι απεργούν και απέχουν από την ενημέρωση σας σήμερα. Εσείς όμως δεν έχετε σκοπό να απέχετε από την αγαπημένη σας τηλεόραση. Ορίστε τι μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς «διακοπή» από την απογευματινή ζώνη στο prime time.

Πενήντα – Πενήντα (20.00, Mega)

Αν δεν προλάβατε το χθεσινό επεισόδιο, έχετε την ευκαιρία να το δείτε σήμερα σε επανάληψη, στη θέση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μια σίγουρη και ξεκαρδιστική επιλογή με τον Νικηφόρο, το Μίμη και τον Παύλο να προσπαθούν να διεκδικήσουν ερωτικά ο ένας τη γυναίκα του άλλου!

Μαχητές των δρόμων: Tokyo drift (21.00, Star)

Θες λίγο τα γρήγορα αυτοκίνητα, οι αγώνες ταχύτητας, τα ωραία αγόρια, θες λίγο το Τόκυο και η Ιαπωνία (πριν το σεισμό), η ιδέα να παρακολουθήσετε την τρίτη ταινία της σειράς The Fast and the furious, μάλλον μοιάζει συναρπαστική. Ο Βιν Ντίζελ καταφεύγει στην ιαπωνική πρωτεύουσα για να αποφύγει τη φυλάκιση στην Αμερική και εκεί ανακαλύπτει αγώνες αυτοκινήτων drift, αλλά και την ιαπωνική μαφία.

Τα πάντα γύρω από τον Στιβ (21.00, Nova Cinema 2)

Αν η αδρεναλίνη σας ζαλίζει, μπορείτε απλά να συντονιστείτε στο κανάλι της Nova και να ακολουθήσετε την Σάντρα Μπούλοκ στο κυνήγι του μεγάλου έρωτα. Εκκεντρική αλλά και κάπως αφελής, η Μέρι θα ακολουθήσει στην άλλη άκρη της Αμερικής έναν γόη κάμεραμαν πεπεισμένη ότι είναι το πεπρωμένο της.

Bridget Jones, η επόμενη σελίδα (22.15, Alter)

Μπορεί να την έχουμε δει και ξαναδεί, αλλά η αγαπημένη μας ηρωίδα Bridget Jones (την οποία ερμηνεύει η Ρενέ Ζελβέγκερ) και οι περιπέτειες της αποτελούν πάντα μια σίγουρη επιλογή. Στην συνέχεια του Ημερολογίου της, η Μπρίτζετ καλείτε να αντιμετωπίσει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον γοητευτικό Μαρκ Ντάρσι (τον οποίο ερμηνεύει ο προσφάτως βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Λόγο του Βασιλιά, Κόλιν Φερθ).

Dexter (00.00, ΣΚΑΪ)

Για εσάς πάλι που και οι ξένες σειρές και τα μαύρα μεσάνυχτα είναι από τις αγαπημένες σας συνήθειες σας, υπάρχει πάντα ο δαιμόνιος Ντέξτερ, που απόψε δυσανασχετεί με την έλευση ενός νέου μανιακού δολοφόνου στο Μαϊάμι…

Και ο τηλεθεατής θέλει το ντοκιμαντέρ του

Προφανώς και το να συντονιστείτε στο Discovery Channel ή το National Geographic Channel σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση, αλλά υπάρχουν επιλογές και εκτός «εξειδικευμένων» καναλιών. Η  ΕΤ1 (22.20) προβάλει το ντοκιμαντέρ ο Σεφέρης στην χώρα της Έκλειψης, ένα οδοιπορικό (σε σκηνοθεσία Ανδρέα Πάντζη) στην Κατεχόμενη Κύπρο και στις πηγές έμπνευσης του μεγάλου νομπελίστα ποιητή,

Λίγο νωρίτερα στον ΣΚΑΪ(21.00) μπορείτε να πληροφορηθείτε για το πώς να επιβιώσετε από μια μεγάλη καταστροφή στο συναρπαστικό ντοκιμαντέρ How to survive a disaster.

Men’s only

Φυσικά, για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου υπάρχουν πάντα οι αγώνες του UEFA Europa League. Στις 20.00 στον Αnt1 ξεκινάει το ντέρμπι ανάμεσα στην Μάνστεστερ Σίτι και την Ντιναμό Κιέβου, με την πρώτη να θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Στις 22.05 ξεκινάει  ο αγώνας ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να έχουν κάνει την έκπληξη με το 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. 

Παράλληλα, στη Nova Sports 3 , μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ανάμεσα στις Παρί Σεν Ζερμεν – Μπενφίκα (20.00) και στις Πόρτο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας(22.05).

Οι αναμετρήσεις και στα δύο κανάλια θα είναι live αλλά χωρίς περιγραφή.